O lansare cu Răzvan Lucescu – Turul Phenomenal Gillette


Lansarea in tara noastră a celui mai nou model de aparat de ras Gilette are loc prin intermediul unui turneu inedit, la subiectul principal – care este produsul in sine, aparatul nou de ras Gillette Fusion Phenom cu o tehnologia inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort si una pentru precizie, .si promovarea lui – adaugându-se sportul, un domeniu care necesită, de asemenea, o campanie de atragere a tuturor categoriilor de persoane in conditiile in care medicii avertizează tot mai mult asupra pericolului sedentarismului si a riscului acestuia asupra sănătătii.

Promovarea de care amintim se desfăsoară prin intermediul campaniei numite Turul Phenomenal Gilette. Practic, pe 21 septembrie se va da startul celei mai lungi stafete din lume, de peste 3.000 de kilometri. După cum precizează Laura Bănică – PR la Millenium Communications – primul care va alerga in această stafetă este nimeni altul decât Răzvan Lucescu – antrenorul echipei nationale de fotbal. “Semnalul de start va fi dat pe 21 septembrie la ora 19.00, in Piata Unirii din Bucuresti (zona Horoscop). Turul Phenomenal Gillette va trece prin alte 23 orase importante ale tarii (Călărasi, Slobozia, Constanta, Tulcea, Brăila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Bistrita, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Pitesti, Targoviste, Ploiesti) si se estimeaza ca se va incheia pe 5 octombrie, tot in Bucuresti”, afirma Laura Bănică.

Organizatorii asteaptă ca barbatii să se inscrie la stafeta, cei interesati găsind pe site-ul oficial www.phenomenal.ro toate datele necesare sau să vină direct la poarta Gillette din orasele de pe traseu si sa intre in randul barbatilor fenomenali din Romania.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.