Bărbatul şi problemele sale (I)


de Profira Gagu, cosmetician-estetician, manager “Femina Serv”

Profira Gagu

Mai toţi bărbaţii au un aer plin de siguranţă. Este foarte adevărat că noi, femeile, îi invidiem pentru aceasta, dar tot noi ştim că ascunde adesea unele temeri. Ar trebui să-i ajutăm cu diplomaţie, să le descoperim punctele slabe şi să-i încurajăm să facă pace cu oglinda. Indiferent care sunt relaţiile dintre noi, pun pariu că de fiecare dată când vezi un bărbat, te uiţi spontan în oglindă şi analizezi cu minuţiozitate cele mai mici defecte. De la aspectul pielii la părul nepieptănat, de la celulită la laba gâştii. Dar te-ai întrebat care-i noutatea? Că acelaşi auto screening îl face şi el. Deoarece şi el, ca şi tine, trăieşte aceleaşi temeri în privinţa aspectului fizic.

Produsele cosmetice masculine au invadat băile şi trusele de frumuseţe: crema antioxidantă, gelul pentru muşchii abdominali, şamponul împotriva căderii părului. Din acest moment, totul e de înţeles, nu ne mai rămâne decât să vedem care sunt necazurile lui, să-l ajutăm să se simtă mai frumos. Mai ales în ochii tăi de femeie!

 

O reţeta de succes

 

Dimineaţa, după bărbierit, apar puncte roşii sau pustule mici pe piele: pentru a le evita, pielea trebuie înmuiată prin gomaje uşoare care înlătură celulele moarte din stratul superficial. Astfel favorizăm ieşirea noilor fire de păr. Aplicaţi creme speciale recomandate de cosmeticiana dumneavoastră, folosiţi cosmetice fără conservanţi, fără uleiuri minerale (parafina), fără parabeni (conservanţi), fără coloranţi sintetici.

Cosmeticiana informată vă aşteaptă pentru consiliere profesională, cabinetele cosmetice au uşa deschisă şi pentru bărbaţii care ţin la imaginea lor! 

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.