Bărbatul şi problemele de frumuseţe (II)


de Profira Gagu, cosmetician-estetician, manager “Femina Serv”

Profira Gagu

Peste 44 la sută dintre bărbaţii europeni văd îmbătrânirea ca pe cea mai gravă ameninţare la adresa frumuseţii pielii. Dacă se informează şi dacă vrea, bărbatul modern îşi poate crea un echilibru în imaginea sa. Îmbrăcămintea, pielea, tunsoarea, bărbieritul, manichiura, pedichiura, toate merită atenţie deosebită. Pe capul unui bărbat există între 150.000 şi 250.000 de fire de păr, dar acestea pot începe să se rărească încă din adolescenţă. Pentru băieţii de 15 – 16 ani, care sunt afectaţi de alopecia androgenică, există tratamente care pot bloca această cădere a părului. Dacă nu se hotărăsc să consulte medicul dermatolog şi nu se lasă consiliat de un specialist în salonul de înfrumuseţare acum, în adolescenţă, mai târziu, cu trecerea anilor, nu există soluţii la fel de eficiente.

Avem soluţii performante pentru încetinirea căderii părului, pe care le aplicăm, le masăm, astfel încât, datorită ingredienţilor lor (exemplu, intragen 5) întăresc ancorarea rădăcinii în pielea capului.

Unii bărbaţi uită să se pieptene şi au mereu părul dezordonat. Nu este o problemă exclusiv feminină; un păr dezordonat poate enerva chiar un alt bărbat care are grijă de look-ul lui. Este foarte adevărat că părul bărbaţilor se aşează mai uşor dacă se foloseste un gel sau o ceară, ambele recomandate de coaforul sau frizerul pesonal.

Ultima statistică făcută în materie de „imagine masculină” declară că 18,4 la sută dintre bărbaţi se îngrijesc pentru a-şi menţine un aspect tânăr cât mai mult timp.

Bărbaţii nu trebuie să uite de mătreaţă. În ce mare încurcătură este pus un bărbat atunci când merge la o şedinţă sau o serată elegantă şi va îmbrăca o haină de culoare închisă! Mătreaţa e combătută la acest moment de şamponul adecvat şi tratament special pe care vi-l recomandă doar coaforul şi dermatologul dvs. Pentru a se simţi în largul lor, bărbaţii trebuie să arate îngrijit. Doar aşa vă acordăm mai multă atenţie!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.