Umor la Mall


E bine, cred, pentru cetăţenii care nu mai ies în oraş decât pentru cumpărături, să vină distracţia după ei… cu toate că în evenimentul despre care voi povesti acum este mai degrabă vorba de o parte a activităţii de marketing a echipei de la Promonada Mall şi nimic mai mult. În fine, s-a întâmplat să trec pe-acolo în seara de 31 octombrie, când se produceau în faţa clineţilor actorii Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru. Nu aş zice că şi-au pierdut harul, pentru că aş minţi. Sunt la fel, doar ca unele din poante erau inspirate din viaţa unor colegi de breaslă, e-devărat mai puţin înzestraţi de mama-natură cu talent şi mai mult nişte vedete de carton ) cei numiţi în reviste… VIP-uri, ceea ce nu-i chiar o metodă grozavă să le oferi oamenilor umorul.  DSC06840

Oricum, au mai fost şi alte subiecte abordate în glumele propuse auditoriului, oamenii râdeau, semn că a fost binevenită întâlnirea  de la care unii au plecat şi cu autografe.

Şi privindu-i pe cei doi actori, cândva bine primiţi şi pe platourile de filmare ale Televiziunii Române – unica, la vremea dinainte de 1989 – mi-am amintit şi de unele păreri aparţinând celor care sunt mai mereu public la teatrul dramatic. Ei spuneau că ar trebui să existe în repertoriul local cel puţin două-trei comedii bune, regizate în stilul clasic, fără “machiajul” distorsionant al modernităţii cu orice preţ, fără scoateri din context, ci pur şi simplu comedii la care publicul să râdă cu poftă. Da, bune idei!

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.