CJ si democratia


La recenta sedinta a Consiliului Judetean (CJ) Braila a fost propusa o hotarare numita “Strategia si Planul de actiune pentru mentinerea si cresterea integritatii la nivelul judetului Braila in perioada 2009-2010”. Aceasta hotarare a fost si adoptata, motiv pentru care Mariana Batca – presedinte al Clubului Braila al
Asociatiei Pro Democratia – a transmis multumiri pentru Hotarea nr. 164 din 26 octombrie 2009:

 “Multumim Consiliului Judetean Braila pentru ca a introdus pe ordinea de zi a sedintei ordinare din aceasta luna si pentru ca a fost votata propunerea  Asociatiei Pro Democratia Club Braila. Propunerea a fost rezultatul intalnirilor de lucru a Grupului pentru Integritate in Administratia Publica Locala din Braila si a colaborarii cu partenerii nostri din cadrul proiectului „Dezvoltarea ONG-urilor locale privind monitorizarea masurilor anticoruptie si exercitarea dreptului de acces la justitie”, Centrul de Resurse Juridice si Asociatia pentru Implementarea Democratiei. De asemenea, stiu ca va doriti cresterea integritatii in administratia publica locala, de aceea va invit sa monitorizati impreuna cu noi implementarea strategiei si a planului de actiune adoptat”, subliniaza Mariana Batca.
Mai mult, hotararea cu pricina a fost transmisa, in copie, de catre Nicu Filote – secretarul CJ – initiatorilor, mai precis Clubul APD brailean.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.