Întrebări necesare despre gripa nouă şi vaccinare


Circulă de câteva zile un e-mail, pe care am să vi-l dezvălui pentru interogaţiile absolut valabile, iar dumneavoastră nu trebuie decât să decideţi singuri, sau să mergeţi la medicul de familie şi să-i puneţi aceste întrebări sau să vă interesaţi pe alte căi şi abia apoi să dacă vaccinarea se impune sau nu. Oricum, ideea că ne putem proteja printr-o igienă cât mai bună este valabilă, la fel cum la fel de reală este şi ideea că atunci când deja ne-am contaminat trebuie să urmăm un tratament adecvat… Şi poate vă mai amintiţi că am vorbit, tot aici, despre spălatul pe mâini…

 „Virusul gripei porcine A H1N1 (virusul gripei porcine) a fost creat în laborator. Nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent; pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu  tulpina virusului comun H3N2  şi  H5N1 (tulpina gripei aviare); conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară.

 Cât de gravă este gripa porcină? Simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate. Gripa porcină este cu mult mai blândă dec t s-a aşteptat (cf. „The Times”). Boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării. În Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A. Deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Vaccinul provoacă mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente). Celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat  (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.). Vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei  Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase! Poate provoca sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp. În 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat. Nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani

Componente periculoase în vaccin: – adjuvanţi toxici (cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom=2 0de atenţie deficitar ă, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer,  cauzează alergii şi şoc anafilactic); – adjuvanţi noi (pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi  squalena.  Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale).

 Organizaţia Mondială a Sănătăţii încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi direcţiile de sănătatea publică care au început să încalce drepturile omului. Au introdus carantina, a interzis libera circulaţie, au introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

 Întrebări fără răspuns: .De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?  Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şifemeile însărcinate vor fi lezate? De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării?

 De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităţilor din sistemul de sănătate şi oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgenţă să fie protejaţi legal în cazu l în care populaţia suferă leziuni în urma vaccinării? De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme? Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului? De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare?

 Ce nu ni se spune despre gripa porcină?

Se proclamă  pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1.170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie..Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt din cauza malariei – 3.000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” – cu foarte puţine victime – monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale? 

Pentru înfruntarea gripei: igiena şi vitamina D care se activează prin expunerea la soare „.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.