Kilipirim – târgului de carte, muzică şi film din Bucureşti


 În acest final de săptămână chiar că trebuie să mergem la Bucureşti. Aşa cum v-am anunţat, este un spectacol cu Gigi Căciuleanu – vezi si   https://brailachirei.wordpress.com/2009/11/17/un-spectacol-de-dans-total-gigi-caciuleanu-in-%e2%80%9equibada%e2%80%9d/   – dar mai este şi deja celebrul târg de carte la preţuri de kilipir! Eu aş face excursie cu şcoala – cu director cu tot şi cu bibliotecar, cu elevi şi cu părinţi, cu… sponsori…!!!

Astfel, în perioada 18 – 22 noiembrie are loc în capitală, la Galeria Dalles (str, Nicolae Bălcescu nr. 18 – intrare prin Librăria Dalles) – organizator al manifestării – Târgul de carte, muzică şi film „KILIPIRIM”, aflat la ediţia.a IX-a. Programul de vizitare este 10.00 – 20.00. Intrarea este liberă.

După cum ne îmbie organizatorii, într-un spaţiu complet renovat, avem şansa unor oferte speciale, iubitorii de carte putand sa-si completeze colectiile, dar sa achiziţioneze cărţi noi la preţuri mici.  

De asemenea,  rămâne valabil proiectul umanitar „Citeste si dă mai departe – Fii donator de carte!”, proiect sustinut de Fundaţia RTC şi Mobexpert. Anul acesta vor primi biblioteci „Complexul de Servicii Sociale Sf. Nectarie” din Bucuresti – centru de asistenţa socială a persoanelor vârstnice – si „Centrul socio-cultural Provita” al Parohiei Valea Plopului – centru de asistenţă socială pentru copii abandonati. Va exista şi un spaţiu unde orice vizitator va putea dona cărţi.
“Nu va lipsi la aceasta editie nici traditionala tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului KILIPIRIM! Patru castigatori ce isi vor afla numele duminica, 22 noiembrie, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasa cu cate 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristica, hobby si business”, promit organizatorii.
Totodata, Galeria Dalles găzduieşte la mezanin o expoziţie de fotografie, unică în România, intitulată „Povestiri din Himalaya” – realizată de Nikon Romania şi fotograful Mihai Moiceanu.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.