Când o dai pe mama afară din curte


Orice discuţie în contradictoriu, inclusiv dacă în cauză sunt reprezentanţi ai unei singure familii, poate degenera şi poate să conducă la… amendă.

Cel puţin aşa s-a întâmplat joi, 26 noiembrie, în jurul orei 17.00, când un echipaj al Jandarmeriei brăilene care se afla în misiune de patrulare, a intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale produse între I. Marioara, de 48 ani, şi mama acesteia în vârstă de 71 ani.

Plt. Sorin Neftode – de la Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila – explică: “Pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu mama sa, I. Marioara, ajutată de soţul său, a îmbrâncit-o pe aceasta afară din curtea imobilului în care locuiesc, adresându-i totodată injurii şi expresii jignitoare. Întrucât cei doi soţi au continuat să tulbure liniştea publică şi în stradă, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi de câte 300 lei”.

E puţin jenant ca jandarmii să-ţi aducă aminte că nu ai “cei şapte ani de a-acasă”… , dar e – în cazul de faţă – indicat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.