Octo.ro – o platformă virtuală pentru mediul de afaceri unde sunt aşteptaţi şi brăilenii să se înscrie


Octo.ro este o comunitate centrată pe brandul personal al fiecarui membru şi care merge pe ideea că în principal afacerile se fac de oameni către oameni, nu de companii către companii şi sunt bazate în esenţă pe relatii interumane. Initiatorul proiectului este Ciprian Trandafirescu – a pus bazele unei comunităţi de business pe LinkedIn.

Aşa cum ne confirmă Raluca Buzea – ofiţer PR al proiectului – de acolo a pornit ideea creării unui instrument de comunicare dedicat tuturor oamenilor de business din ţară. Acesta este octo.ro. Pe lângă platforma de socializare, octo pune la dispozitia membrilor posibilitatea de a scrie articole, de a crea sau de a se alătura unui grup – creat in funcţie de interese, ocupaţii etc – de a adresa întrebări la care pot raspunde oricare dintre specialişti, de a crea sau anunţa participarea la diverse evenimente, de a crea sondaje şi multe alte lucruri interesante care au rolul de a facilita dezvoltarea comunicării între oamenii de afaceri.

Octo.ro a fost posibilă prin implicarea Vitality Media pe partea tehnică ţi The AdGency pentru partea grafică. Comunitatea a pornit la drum cu 25 de membri înscrişi, toţi oameni cu greutate în domeniul managementului, coachingului, antreprenoriat, sunt personalităţi care adună in general alţi oameni în jurul lor, toţi interesaţi de dezvoltarea domeniului în ansamblu. Cresterea  a fost spectaculoasă: 1.200 de membrii inregistraţi în doar câteva zile de la lansare.

Sunt aşteptaţi să se înscrie şi oameni de afaceri brăileni. Pentru un contact cât mai comod, am postat în lista mea de link-uri acest site, aşa că nu aveţi de făcut decât un click pe Reteaua Octo şi apoi vă puteţi loga.

Un gând despre „Octo.ro – o platformă virtuală pentru mediul de afaceri unde sunt aşteptaţi şi brăilenii să se înscrie”

  1. multumesc mult pentru fotografii. tinem legatura; sarbatori fericite si un an nou cu ganduri indeplinite! adresa mea e: tsamuris.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.