Amenzi pentru scandal şi jocuri de noroc – jandarmi la datorie


Miercuri, 20 ianuarie, o patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului  Oprişeneşti a fost sesizată despre o situaţie conflictuală. N. Auraş, de 31 ani, din satul Ulmu, judeţul Brăila, a fost lovit de doi bărbaţi în seara de 19 ianuarie. Sesizarea a venit de la bărbatul agresat.

Plt. Sorin Neftode de la Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al IJJ oferă amănunte. “Din verificările făcute, au fost identificaţi cei în cauză: D. Constantin Cosmin de 28 ani şi I. Ionuţ de 24 ani. Aceştia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au provocat scandal într-un bar din localitate, lovindu-l, totodată, pe reclamant. Pentru provocare de scandal în localuri publice au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în cuantum de 400 lei”.

Marţi, 19 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, o patrulă de jandarmi a depistat doi bărbaţi care practicau un joc de noroc, altul decât cele autorizate potrivit legii (barbut), într-un cafe-bar din Piaţa Microhală din municipiul Brăila. Cei doi, B. Iulian şi V. Valeriu, ambii în vârstă de 32 ani, practicau jocul pe o masă a unei societăţiicomerciale, unde jandarmii au găsit suma de 50 lei şi o pereche de zaruri, care au fost confiscate.Celor doi bărbaţi li s-au aplicat amenzi de câte 500 lei, iar altor trei persoane, din anturajul acestora, avertismente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.