Ajutor pentru copiii cardiaci


Radio Cultural a găzduit recent o emisiune în care au fost prezentate câteva oportunităţI pentru sprijinirea copiilor bolnavi de inimă. Astfel, una dintre acestea este reprezentată de o clinică din Israel unde se efectuează operaţii gratuite. Acest lucru este posibil datorită activităţii unei fundaţii care strânge fonduri din întreaga lume.

Pentru cei interesaţi există un site http://savechildheart.org , el aparţine fundaţiei umanitare prin intermediul căreia  pot fi ajutaţi copiii din România care au nevoie de intervenţii chirurgicale pe cord. Se asigură costurile pentru operaţie şi tratament complet pre si post operator, cazare pentru un părinte. Pentru părintele şi copil este necesară doar suma pentru biletul de avion dus-întors.

Un gând despre „Ajutor pentru copiii cardiaci”

 1. buna seara

  va scriu deoarece aceasta stire circula pe internet pe toate caile insa nu este tocmai corecta.
  eu am un copil care a fost operat acolo si cunosc foarte bine procedurile si cum se ajunge acolo.
  fundatia exista cu adevarat, misiunea este aceea ce a oferi o noua sansa la viata copiilor din lumea a treia nascuti cu malformatii congenitale de cord. copiii din Romania au ajuns acolo in mod accidental si nu pentru ca exista o ruta medicala in acest sens.

  ca o dovada ca ceea ce spun referitor la faptul ca baiatul meu a fost operat acolo, va transmit link-ul arhivei ziarului Jurnalul National unde a fost publicata povestea fiului meu: http://www.phg.ro/stire.php?id=2907&cat_id=14 precum si fotografii publicate in arhiva fundatiei: http://www.saveachildsheart.org/282-1275-en/Sach.aspx?pos=6

  cu respect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.