La Colegiul „Aslan” – cursuri calificare adulţi. Se fac înscrieri


       La Colegiul Naţional „Ana Aslan”  se desfăşoară cursuri de calificare pentru adulţi pe componenta de formare profesională „Educaţie pe tot parcursul vieţii” a Consiliului Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

       După cum a precizat pentru „Brăila Chirei” prof. Gina Miron – directorul liceului „Aslan” – cursurile, funcţionale din această lună (iunie), sunt pe următoarele segmente ocupaţionale: tehnician masor („masor”… aşa este trecut în nomenclatorul de meserii!), cosmetician, formator de formatori (destinat celor care vor îmbrăţişa cariera de formator în educaţia adulţilor).

        Primele două cursuri sunt de calificare, nivel 3, şi sunt programate a dura 8 luni, respectiv 30 de săptămâni. Costul unui asemenea curs este de 1.400 lei.  Pentru cursul de formatori, curs de specializare unde selecţia va fi realizată conform standardelor naţionale, durata va fi de 160 de ore, iar preţul undeva spre 600 lei. Diplomele absolvenţilor sunt valabile pe piaţa muncii, fiind recunoscute internaţional, conform normelor în vigoare.

       Cei interesaţi sunt aşteptaţi să se înscrie la sediul unităţii de învăţământ din Calea Călăraşilor nr. 307, la secretariat.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.