La “Întâlnirile SaFrIna” – sfaturi utile de la medici şi farmacişti


        După cum am anunţat deja aici https://brailachirei.wordpress.com/2010/06/11/%e2%80%9eintalnirile-safrina%e2%80%9d-%e2%80%93-a-patra-reuniune-houston-in-capitala-pe-teme-medicale-si-de-frumusete/ Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti a găzduit, pe 12 iunie, al IV-lea eveniment din seria de manifestari sub genericul “Întâlnirile SaFrIna” (SaFrIna = Sănătate, Frumuseţe, Interactivitate), seminarii interactive dedicate publicului larg pe teme de sănătate şi frumuseţe organizate de SC Houston NPA la iniţiativa dr. Maria Szerac – CEO la Houston.

Foto: Valeria Herdea

       Dr. Alexandru Voican, asist. univ. dr. Ciprian Pop Began, dr. Valeria Herdea, dr. Georgeta Popescu, farmaciştii Ana Maria Petculescu, Raluca Dirtu, Teodor Herdea, Vasile Barbu şi Georgeta Crişu s-au aflat printre lectorii evenimentului care au atras interesul publicului prin temele abordate.

      Simona Oprea – PR Manager la Houston NPA – precizează: “Cu ocazia ediţiei de la Bucureşti a evenimentului, Houston NPA a adus împreună publicul larg, medici, farmacişti, profesionişti în frumuseţe, reprezentanti ai asociaţiilor de pacienţi şi ai companiilor din industria farmaceutică, aceştia promovând informarea medicală în cadrul unor sesiuni interactive, in care cei prezenţi au putut adresa întrebări lectorilor”.

Foto: Ciprian Pop Began

         Mai multe detalii despre cele discutate, plus sfaturile de care spuneam, aici Sfaturi utile venite de la medici si farmacisti pentru publicul Intalnirilor Safrina . Urmărind periodic „Brăila Chirei”, aveţi şansa de a afla din vreme despre alte evenimente organizate de dr. Maria Szerac şi Houston NPA, cum sunt „Întâlnirile SaFrIna”, cum a fost Forumul pacienţilor şi, de asemenea, aveţi ocazia să primiţi şi dumneavoastră sfaturile, să fiţi la curent cu noutăţile din domeniile amintite.

Un comentariu

  1. Numele meu este Anna Dibbo

    Am fost adoptat din România, acum sunt gata pentru a găsi rute mele şi cele mai importunately să ştiu dacă mama mea de naştere este încă în viaţă şi a lăsat-o să ştii că nu am dezamăgit în ei de ce mi-a pus în orfelinatul ca ea nu putea uita după mine. De asemenea, vreau să ştiu că întotdeauna ne gândim la ei, în cazul în care există oricum de a auzi de la ei printr-o scrisoare si obtinerea adresa unde locuieste! Numele meu iniţial a fost Ana-Maria Popescu!

    Salutari Anna


Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.