Premianţii concursului “Lasă Dunărea să te inspire”


        Concursul  “Lasă Dunărea să te inspire”, organizat de prof. Cătălin Stănică Nicolae şi omul de afaceri Cătălin Hagiu, şi-a desemnat câştigătorii. Sunt foarte multe premii şi menţiuni, de aceea prezint aici, pe scurt, doar câştigătorii de pe podium şi premiile speciale. Lista completă a câştigătorilor este pe site-ul competiţiei la http://ziuadunarii.weebly.com/uploads/4/3/5/0/4350483/rezultate_concurs.xls

Secţiunea Pictură

      Laura Teodora Constantin, clasa a II-a la Şcoala cu clasele I – VIII “Caragiale” – premiul I;  Bianca Olteanu, a VI-a la ŞcoalaEminescu” – premiul II; Ştefania Costian, a II-a la Liceul de Artă “Hariclea Darclee” – premiul III; Roxana Berbecaru, a VI-a la Şcoala “Eminescu” şi Gabriela Lemnaru, a Vi-a la “Eminescu” – premiu special.

Secţiunea Fotografie

      Mihai Trandafir, clasa a III-a la Şcoala “Sf. Andrei” – premiul I; Theodora Cristina Canciu, a VII-a la Şcoala “Mihu Dragomir” – premiul II; Alexandra Pavel, a VIII-a la Şcoala “Eminescu” – premiul III; Renato Murgu, a XII-a la Grupul Şcolar “Anghel Saligny” şi Cristina Roşioru, a VIII-a la Liceul “Darclee” – premiu special.

Secţiunea Matematică

      Denis Turcu, a VIII-a la Colegiul Naţional “Nicolae Bălcescu” (CNNB)- premiul I; Andrei Stoicescu, a VIII-a la Şcoala “Aurel Vlaicu” – premiul II; Vlad Chitaru, a X-a la CNNB – premiul III; Theodora Cristina Canciu, a VII-a la “Mihu Dragomir” şi Cristina Roşioru, a VIII-a la “Darclee” – premiu special.

      Aşa cum anunţă organizatorii, festivitatea de premiere are loc vineri, 2 iulie, de la ora 16.00, la standul de ambarcatiuni şi motoare al fiemi Marina Brăila, pe platoul Independenţiei, în faţa Primăriei Brăila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.