Lansarea unei noi linii de finanţare POSDRU, pe componenta referitoare la Măsuri active de ocupare


        Organismul Intermediar Regional POSDRU (OIRPOSDRU) Regiunea Sud-Est anunta lansarea liniei de finantare pentru proiectele de tip grant aferente Domeniului Major de Interventie (DMI) 5.1 – „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”. Lansarea acestei cereri de propuneri are loc vineri, 27 august 2010, după cum precizează Gabriel Nicolae Ciubuc – Ofiter Informare si Publicitate la OIRPOSDRU Regiunea Sud-Est.  De asemenea, în Sala Mare a Prefecturii are loc – pe 1 septembrie –  un seminar cu acelaşi subiect la care sunt aşteptaţi cei interesaţi să depună proiecte din categoria menţionată.

        Evenimentul de prezentare a oportunitatilor oferite de liniile de finantare deschise in acest an a avut loc in data de 15 iulie 2010, fiind organizat de AM POSDRU şi „Financiarul”. Atunci a fost anunţată şi lansarea liniei de finanţare pentru DMI 5.1 prezentându-se criteriile de eligibilitate pentru grupuri tinta si activitati: „Măsurile promovate în cadrul acestui DMI sunt destinate grupurilor de persoane cu o situaţie dificilă pe piaţa muncii, precum şomerii tineri, şomerii vârstnici şi şomerii de lungă durată. În cadrul acestui DMI vor fi promovate intervenţiile integrate, care prevăd implementarea unor activităţi precum informare şi consiliere profesională, asistenţă în planificarea carierei şi căutarea unui loc de muncă, job-cluburi, programe de formare profesională, programe locale de ocupare în lucrări comunitare etc.”

      Potentialii beneficiari pot consulta Ghidul Solicitantului – Conditii Generale – august 2010 si Ghidul Solicitantului – Conditii Specifice – august 2010 accesand pagina de internet a OIR POSDRU Regiunea Sud Est:: www.fsesudest.ro  sau pagina de internet a AMPOSDRU: www.fseromania.ro.

        Din data de 27 august 2010, potentialii beneficiari pot accesa Action Web (Ghidul de completare in 3 pasi) pentru a incepe completarea unei propuneri de proiect de grant in cadrul domeniului major de interventie 5.1. Conform Ghidului Solicitantului – Conditii Specifice, sistemul informatic Action Web va bloca transmiterea cererilor de finantare dupa expirarea termenului limita de transmitere on-line – 10 decembrie 2010 ora 17.00.

        Intrebarile referitoare la aceasta cerere de propuneri de proiecte vor fi trimise prin email la adresa: oir_se@fsesudest.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.