Mădălina Dănilă, în recital de pian la Teatrul „Maria Filotti”


Duminică, 24 octombrie 2010, de la ora 11.00, suntem invitaţi la Teatrul “Maria Filotti” la un eveniment care aduce din nou în faţa publicului pe una dintre cele mai talentate absolvente a Liceului de Artă “Hariclea Darclee” – Mădălina Dănilă. Recitalul susţinut de tânăra studentă – acum anul II la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, clasa Sandu Sandrin – cuprinde în program pagini din creaţia lui J. Sebastian Bach, Frederic Chopin, Nicolae Brânduş, Claude Debussy, Johannes Brahms, Constantin Silvestru, Franz Liszt.

Recitalul, în această formulă, va fi susţinut şi la Tulcea, Galaţi, Bucureşti, iar pe 24 şi 25 noiembrie va fi prezentat la Praga, cu sprijinul Ambasadei Ungare. Evenimentul din Praga are loc ca urmare a faptului că Mădălina a câştigat, în aprilie 2010, premiul II la Festivalul de muzică maghiară.

Din CV-ul Mădălinei, unul cu o listă impresionată de distincţii la competiţii de anvergură naţională şi inetrnaţională, amintesc premiile de la “Miniatura romantică” şi “Pro piano”, dar şi premiile II obţinute în 2006 şi 2007 la “Concours Musical de France” de la Marsilia.
Mădălina Dănilă a absolvit în 2008 liceul brăilean de artă unde s-a specializat în pian cu Galina Cojocari.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.