„Bucuriile zăpezii”, serbare la Grădiniţa Romanu recent renovată


Sub semnul apropiatei sărbători creştine a Naşterii Domnului şi în aşteptarea lui Moş Crăciun, Grădiniţa Romanu a avut invitaţi de seamă cu ocazia serbării “Bucuriile zăpezii’’ susţinută de grupele de preşcolari conduse de institutoarele Daniela-Nicoleta Nichifor şi Marieta Grozea pe data de 17 decembrie începând cu ora 10.
Bucuria, aşa cum ne confirmă directorul Giorgiana Ioan, a fost cu atât mai mare cu cât unitatea preşcolară s-a îmbrăcat cu straie noi fiind renovată din luna octombrie a acestui an cu fonduri de la bugetul local asigurate de Primăriei comunei Romanu reprezentată la serbare de primarul Dumitru Vasilache şi de contabila Fănica Taras.
Banii nefiind suficienţi, au fost adăugate fonduri şi din sponsorizări obţinute prin grija directorului Giorgiana Ioan şi a educatoarei Daniela-Nicoleta Nichifor.
Au răspuns invitaţiei de a fi alături de gazde la eveniment reprezentanţi de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila din partea căruia a fost prezentă Rodica Rotaru, coordonator de cerc pentru învăţământul preşcolar, dar şi din partea comunităţii locale – primarul Dumitru Vasilache, viceprimarul Gazdoiu Petre Găzdoiu, contabila Fănica Taras – care au adus şi daruri pentru micii participanţi.

Directorul Giorgiana Ioan ne completează tabloul evenimentului: “S-a alăturat sărbătorii noastre şi firma ING care a organizat pentru cei mici o tombolă şi i-a premiat cu diplome şi cadouri-surpriză. Clovnul care a insotit echipa ING a bucurat şi amuzat în acelaşi timp întreaga asistenţă. Viitorii boboci şi părinţii lor au avut şi posibilitatea de a o cunoaşte pe viitoarea lor doamnă învăţătoare a clasei I, doamna Violeta Tulumis, în cadrul parteneriatului de predare a ştafetei desfăşurat între şcoală şi grădiniţă. Dacă ar fi să facem un bilanţ la final de an 2010, putem spune că anul şcolar 2010-2011 se desfăşoară sub semnul schimbării, al modelării şi al pozitivismului, fapt dovedit de strădaniile colectivului de la unitatea şcolară Romanu”.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.