Festivalul Florilor de toamnă – ediția 2011, în Grădina Mare din Brăila


În organizarea Primăriei municipiului și Consiliului Județean Brăila, în perioada 21 – 23 octombrie 2011 are loc Festivalul Florilor de Toamnă în Grădina Mare (Publică fosta Grădină Belvedere, așa cum se numea ea la origine, undeva în prima parte a secolului XIX când a fost amenajată – este unul din primele parcuri de pe teritoriul țării noastre).

Pentru cei care doresc să se deconecteze, să cumpere flori, să stea pe o bancă împreună cu prietenii, să admire expoziția de desene ale copiilor – preșcolari și elevi de la Palatul Copiilor și de la Liceul de Artă ”Hariclea Darclee” – și expoziție de fotografie ale cursanților Școlii Populare de Arte ”Vespasian Lungu”, să asiste la programul artistic ofer aici întregul parcurs orar al manifestării așa cum a fost transmis de organizatori PROGRAM FEST. FLORILOR DE TOAMNA 21 – 23 oct 2011, Gradina Publica.

Amintesc și faptul că se cuvine să fiți, în aceste zile dedicate florilor, și darnici cu cei mai puțini norocoși. Astfel, în spațiul Târgului Floral există și un stand al filialei Brăila a Organiației pentru Tineri și Adulți cu Nevoi Speciale ”TREBUIE!”. Aici vom găsi obiecte realizate de persoanele cu dizabilități membre ale organizației, de la cerceluși, mărgele, tablouri până la delicioase gemuri și dulcețuri ECO – toate la prețuri accesibile. Este important să ne apropiem de acest stand și să ne imaginăm că avem efectiv nevoie de aceste obiecte; astfel, vom ajuta organizația să aibă o sumă de bani absolut necesară – vor să achizioneze pneuri de iarnă pentru autoturismul care ajută la transportul zilnic al beneficiarilor (cred că nu se cuvine să vă mai amintesc că beneficiarii sunt cu dizabilități fizice și mintale severe și că prezența lor la Centrul de Zi al ”TREBUIE!” a fost de mare ajutor, în multe sensuri, și pentru ei și pentru familiile lor).

Iată și invitația de la ei: 

În cadrul evenimentului Festivalul Florilor, vă așteptăm la standul nostru din Grădina Publică să vă oferim Bucurii de Toamnă. Am realizat produse din valorificarea cărora dorim să achiziționăm cauciucuri de iarnă pentru mașina ce ne transportă zilnic la Centru, culori pentru pictat, cartoane colorate, materiale textile, rame, tablouri.

Vă așteptăm cu drag, 

Copiii și echipa ”TREBUIE!”

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.