Festivalul Florilor de Toamnă, ediția 2011 ceva mai austeră


Grădina Mare (sau Publică, dacă doriți) a fost zilele acestea, de vineri și până astăzi, 23 octombrie 2011, spațiul de promenadă ales de foarte mulți brăileni care au dorit să vadă cu proprii ochi ce le-au pregătit Primăria și Consiliul Județean Brăila cu ocazia Festivalului Florilor de Toamnă.

Așa cum s-a văzut, ediția a fost ceva mai austeră, parcă mai puține flori (dar nu au lipsit Seroplant – direcție a Primăriei – și firma liberalului Petrică Popa).

Nu au lipsit nici promisele expoziții, cea de desene atrăgând mulțime de privitori din rândul copiilor, iar cea de fotografie pe cei care iubesc această artă.

Cum am anunțat aici https://brailachirei.wordpress.com/2011/10/20/festivalul-florilor-de-toamna-editia-2011-in-gradina-mare-din-braila/ programul artistic a atras și el destui privitori (N. Aut. Aici am o mare rugăminte la cei care își înscriu copiii în program – să selecteze doar pe cei care știu să cânte foarte bine în public, pentru că unii mai au de învățat… inclusiv și cum să interpreteze corecto partitură! Iar dacă sunt cumva emotivi să îi pregătească întâi în spectacole cu colegii…).

Și grătarele au fost pe gustul publicului, iubitorii de aer curat având o mare problemă… cu mirosul apetisant al cărnurilor puse pe jar.

Așa cum am anunțat, a fost deschis și standul Organizației ”TREBUIE!” și sper că ați fost darnici, cum a fost rugămintea, pentru că produsele puse la bătaie de echipa ”TREBUIE!” au fost vândute cu un scop clar – să achiziționeze cauciuri de iarnă pentru mașina care îi transportă pe tinerii cu dizabilități de acasă la Centru și retur, zilnic. Dacă nu ați făcut acest lucru, dar doriți să fiți de ajutor, puteți să-i vizitați la sediul Centrului de Zi din cartierul Vidin și să le oferiți puțin din oricât aveți pentru că din puținul nostru, Dumnezeu face Dar mare și de preț! Sau intrați pe site-ul lor (http://trebuiebraila.ro/ ) pe care îl aveți permanent și pe pagina de gardă din ”Brăila Chirei” la categoria de link-uri ”Asociații, ONG et Co” și contactați-i prin intermediul paginii virtuale (de unde aflați și mai multe despre organizația brăileană condusă de prof. Teodora Ilie).

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.