Edvin Morton și vioara sa Stradivarius, la Concertul vienez


Dacă modelul Concertului vienez din capitala României este cel occidental, atunci și ținuta programului se cuvine să fie una specială, astfel că Nicoleta Ion –  PR manager la VreauBilet.ro – ne anunță că la eveniment va performa nimeni altul decât Edvin Morton, ucrainianul care a încântat inclusiv publicul pasionat de patinaj artistic atunci când a cântat împreună cu Evgheni Plușenko la marile competiții pe gheață.

Astfel, așa cum ne anunță organizatorii, Edvin Morton  va veni ”cu vioara sa Stradivarius –  care nu mai ascunde nici un fel de secret pentru artist, fiind instrumentul cu care acesta isi impresioneaza profund auditoriul de fiecare data, oferindu-i o experienta fabuloasa.  Ca o surpriza pentru bucuresteni si pentru a celebra editia aniversara de anul acesta a evenimentului <Craciun Vienez>, ce se va desfasura pe 21 si 22 decembrie la Bucuresti, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet vor darui spectatorilor momente muzicale unice create de acest celebru compozitor si maestru desavarsit al viorii. In calitate de invitat special al galei, Edvin Marton ne va rasfata pe parcursul celor doua zile cu arii din repertoriul Strauss pe sunetele divine redate de veritabila vioara Stradivarius. Valorand nu mai putin de 4 milioane de Euro, vioara este folosita cu <zgarcenie> de catre artist, Edvin utlizand-o numai in concertele de mare anvergura sustinute pe tot mapamondul”.

Castigator al Premiului Emmy, Edvin Marton va evolua pe scena Salii Palatului alaturi de European Royal Orchestra, sub bagheta austriacului Gottfried Rabl – dirijorul Orchestrei Simfonice Radio din Viena.

Deci, dacă aveți această șasnă, nu o ratați. Iar dacă l-ați ascultat și pe Alexandru Tomescu la Stradivarius-Elder-Voicu, atunci cu atât mai mult veți dori să faceți comparații care, vă asigur, merită din plin efortul.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.