Urări pentru Organizația ”TREBUIE!”


”De aici, din Germania, transmit Organizatiei TREBUIE din Braila, orasul meu natal, sincere felicitari pentru acesti 15 ani plini de evenimente, de realizari, de reusite sau de esecuri, de emotii si de trairi, ani care au legat destine si au deschis drumuri, în care fiecare zi a fost pentru <copiii> de la TREBUIE asemenea unui exemplar dintr-un sirag de perle pescuite cu greutate, aduse din adânc la lumina si stralucind astazi în splendoarea lucrurilor de pret.
Fac apel la toti brailenii, cei care citesc mesajul doamnei Ilie sa-si aduca obolul, oricat de mic, la construirea unui centru adecvat pentru tinerii de la TREBUIE si pentru ceilalti care din cauza spatiului ramân pe afara si care din pacate sunt multi si neajutorati.Si ei merita acest efort! Si ei au dreptul la un altfel de viata! Si ei sunt ai nostri!
La multi ani, dragii mei de la TREBUIE !
A voastra, mereu alaturi cu gandul si fapta”,
Lucia Dumitru  – de la Büdingen, Germania, 24.11.2011 (mesaj pe care îl regăsiți și la comentariile textului despre aniversarea celor 15 ani ai organizației brăilene ”TREBUIE!” https://brailachirei.wordpress.com/2011/11/23/organizatia-trebuie-o-aniversare-care-ne-implica/ ). N. aut. Vă reamintesc că Lucia Dumitru, brăileancă la origine, este voluntar la Serviciul de Ajutor Maltez – și nu numai –  și are o relație de adevărată prietenie cu echipa de la ”TREBUIE!”; veți regăsi pe ”Brăila Chirei” materiale despre activități comune.

”La Multi Ani si multa putere de munca in continuare! Felicitari pentru activitatea deosebita si foarte utila comunitatii! Cu multa apreciere”, Angela Achiței – președinte executiv Asociația Alături de voi ( http://www.alaturidevoi.ro/)

Un comentariu

 1. Am plecat cam in acelasi timp pe drumul greu al voluntariatului.
  De atunci va urmaresc mereu eforturile , va admir pentru tenacitatea dumneavoastra , va apreciez realizarile si va impartasesc „razboiul ” cu autoritatile.
  Gandurile si framantarile din noptile nedormite , zbaterea pentru obtinerea finantarilor , toate acestea vor fi lasat ceva urme , care nu se vor mai sterge cu nimic.
  Insa izbanda nu are egal . Ea o sa va dea taria sa mergeti tot inainte .
  Urmati pasii destinului dumneavoastra !
  Fiecare avem in viata o cale de urmat , insa o cale ca a dumneavoastra nu este data oricui .
  La multi ani tuturor celor care trudesc in organizatie !


Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.