Concert cu Liceul ”Darclee” și Fundația ”Remember Enescu” la Brăila


Prof. Cornelia Conon – artist membru al Uniunii Artiștilor Plastice, director adjunct al Liceului de Artă „Hariclea Darclee” din municipiul Brăila – ne-a transmis o invitație pe care sper că o vom onora cu plăcere foarte mulți dintre noi. Astfel, duminică – 27 noiembrie 2011, de la ora 11.00 – are loc în Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” Brăila un eveniment deosebit, un Concert vocal-instrumental organizat de Liceul ”Darclee” în parteneriat cu Fundaţia Culturală “Remember Enescu” ( http://www.rememberenescu.ro/ ).

Concertul are loc cu participarea elevilor liceului şi cu membri ai fundaţiei, elevi ai altor licee din țară şi studenţi de la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. În afiș aveți numele tuturor soliștilor, îndrumătorii lor și alte date concrete despre minunatul eveniment care ne demonstrează încă o dată că avem tineri în țară deosebiți, valoroși, pe care se cuvine să-i promovăm la justa valoare dar și să-i ajutăm să aibă un viitor bun și aici, în țară.

Concertul face parte din Turneul Naţional  al Fundaţiei „Remember Enescu” pentru stagiunea 2011 – 2012, prezentator fiind profesor Mihaela Tomescu – din partea Fundației „Remember Enescu”; pentru cei care nu știu doamna este mama violonistului Alexandru Tomescu, câștigătorul dreptului de a cânta pe celebra Straivarius-Elder-Voicu și cel care deja ne-a încântat – pe scene brăilene – cu interpretarea sa deosebită, plină de temperament.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.