Zilele municipiului Brăila și Ziua Națională a României


În perioada 1 – 6 decembrie 2011, brăilenii sunt așteptați la evenimente deosebite incluse în Zilele municipiului Brăila și de serbare a patronului spiritual, Sf. Ierarh Nicolae, dar și cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.

Primele evenimente au loc pe 1 Decembrie, la Casa Tineretului din Calea Călărașilor, cu începere de la ora 9.50: sosirea oficialităţilor civile şi militare; de la ora 10.00 – deschiderea manifestărilor, intonarea Imnului de stat al țării – ”Deșteaptă-te române”, muzica și versurile Andrei Mureșan (1816 – 1863), declarat imn din 1990 – imn intonat de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila condusă de lt. col. Petrea Gogu; rostirea unei alocuţiuni referitoare la sărbătorirea Zilei Naţionale a României de către Dumitru Popa – prefectul judeţului Brăila; program de muzică de fanfară, prezentat de Muzica Militară (foto, cu Petrea Gogu la pupitrul dirijoral, din spectacolul festiv la aniversarea din 10 iunie 2011); de la ora 11.00 – spectacol de muzică populară prezentat de soliști și formații de la Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” şi de la Casa de Cultură a municipiului Brăila.

Programul zilei de 1 Decembrie se continuă, pentru doritori, la statuia eroinei Ecaterina Teodoroiu unde se pot depune flori.

Până pe 6 decembrie au loc evenimente, programul integral aici  program Zilele municipiului, Sf Nicolae 1 – 6 dec. 2011 unede nu sunt uitate persoanele vârstnice – acei semeni care ne pot fi modele – nu sunt uitați nici cei în nevoie, la biserici având loc nu doar slujbe religioase ci și manifestări caritabile.

Brăileni, sunteți așteptați la o sărbătoare de suflet!

Reclame

Un comentariu

  1. La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor românilor!


Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.