Zilele municipiului Brăila și Ziua Națională a României


În perioada 1 – 6 decembrie 2011, brăilenii sunt așteptați la evenimente deosebite incluse în Zilele municipiului Brăila și de serbare a patronului spiritual, Sf. Ierarh Nicolae, dar și cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.

Primele evenimente au loc pe 1 Decembrie, la Casa Tineretului din Calea Călărașilor, cu începere de la ora 9.50: sosirea oficialităţilor civile şi militare; de la ora 10.00 – deschiderea manifestărilor, intonarea Imnului de stat al țării – ”Deșteaptă-te române”, muzica și versurile Andrei Mureșan (1816 – 1863), declarat imn din 1990 – imn intonat de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila condusă de lt. col. Petrea Gogu; rostirea unei alocuţiuni referitoare la sărbătorirea Zilei Naţionale a României de către Dumitru Popa – prefectul judeţului Brăila; program de muzică de fanfară, prezentat de Muzica Militară (foto, cu Petrea Gogu la pupitrul dirijoral, din spectacolul festiv la aniversarea din 10 iunie 2011); de la ora 11.00 – spectacol de muzică populară prezentat de soliști și formații de la Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” şi de la Casa de Cultură a municipiului Brăila.

Programul zilei de 1 Decembrie se continuă, pentru doritori, la statuia eroinei Ecaterina Teodoroiu unde se pot depune flori.

Până pe 6 decembrie au loc evenimente, programul integral aici  program Zilele municipiului, Sf Nicolae 1 – 6 dec. 2011 unede nu sunt uitate persoanele vârstnice – acei semeni care ne pot fi modele – nu sunt uitați nici cei în nevoie, la biserici având loc nu doar slujbe religioase ci și manifestări caritabile.

Brăileni, sunteți așteptați la o sărbătoare de suflet!

Un gând despre „Zilele municipiului Brăila și Ziua Națională a României”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.