Serbare de Crăciun la Școala Romanu


Sfintele sărbători de Crăciun au reprezentat un adevărat motiv de bucurie pentru cei mai mici reprezentanți ai Școlii cu clasele I – VIII Romanu, după cum ne povestește prof. Georgiana Ioan. Astfel,  joi – 22 decembrie 2011 – în cadru festiv, grupele de preșcolari din cadrul Grădiniței Romanu au recitat minunate versuri tematice și au cântat ca adevarați îngerași ”un program pentru Moș Crăciun”, dar și pentru a fi cu adevărat mândria părinților. Programul nu putea să fie atât de interesant și de atractiv dacă efortul cadrelor didactice, al educatoarelor, nu ar fi fost substanțial – cu dăruirea deja cunoscută.

Bineînțeles, conform tradiției, munca depusă pentru realizarea interesantului program artistic, copiii au fost răsplătiți cu daruri atât din partea Consiliului Local, prin intermediul primarului Vasilache Dumitru, dar și din partea familiei Sticlaru, nepoții părintelui Pintilie Gheorghe – cel care a păstorit Parohia Romanu până în anul 1972; daruri au sosit pentru cei mici și din partea SC Giesse Agro SRL

Serbările de Crăciun au continuat și în ziua de vineri, ultima din calendarul  primul semestru, cu reprezentațiile tematice oferite de elevii din casele I – VIII, coordonatoare de program artistic fiind învățătoarele  și diriginții.

”Zâmbetele și bucuria preșcolarilor și a elevilor a ajuns în fiecare suflet, transformând și acest Crăciun într-un moment de neuitat”, conchide Georgiana Ioan și noi subscriem. Bravo tuturor celor care au participat la evenimente, artiști, coordonatori și public!

Un gând despre „Serbare de Crăciun la Școala Romanu”

  1. Felicitari copiilor de la scoala si gradinita din comuna Romanu pentru prestatia din serbarea de Craciun ! Aceleasi felicitari si cadrelor didactice care s-au preocupat de programul artistic !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.