Revelion în stil occidental la Brăila


Aşa cum am anunţat https://brailachirei.wordpress.com/2011/12/30/revelion-pe-platoul-independentei-la-braila/, brăilenii au avut un Revelion pe cinste nu doar acasă, fiecare după posibilităţi şi gusturi, ci şi unul în aer liber.

Ca şi în ceilalţi ani, a fost organizat de Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Brăila în faţa Palatului Administrativ, pe Platoul Independenţei acum reamenajat – cu mai puţin spaţiu de desfăşurare, cu mai multe zone amenajate pentru flori şi verdeaţă şi în consecinţă cu mai multe borduri… Dar, brăilenii au venit în număr mare să petreacă împreună trecerea de la 2011 la 2012 – şi cu oficialii, cum se vede în imaginea alăturată (foto Camelia Guşatu – director în cadrul Primăriei Brăila) primarul Aurel Gabriel Simionescu şi soţia – prof. Petruţa Simionescu, director al Grupului Şcolar „Anghel Saligny”, viceprimarul Doiniţa Ciocan, preşedintele CJ Brăila – Gheorghe Bunea Stancu lângă unul din soliştii din program.

Au fost pe placul localnicilor soliştii Casei de cultură a Municipiului Brăila şi cei de la Şcoala Populară „Vespasian Lungu”, dar şi soliştii invitaţi (programul îl aveţi în materialul de la adresa din link-ul de mai sus)

Au fost, de asemenea, apreciate, jocurile de artificii

Şi destui dintre cei prezenţi au dorit să ciocnească şi un pahar de şampanie la trecerea dintre ani. A fost un moment plăcut, cu amintiri care nu se vor uita cel puţin o vreme, la fel cum nici urările de un An Nou mai bun nu vor fi considerate de nimeni doar simple cuvinte de complezenţă.

La mulţi ani!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.