Istoricul Mihail Neamțu, întâlniri și conferință la Brăila și Galați


* Conform invitației, va susține întâlniri cu simpatizanții și viitorii membri ai filialelor Noua Republică, dar și cu oameni de cultură, personalități publice și cetățeni * Tânărul istoric va susține și conferința ”Dunărea de Jos, tradiţie mioritică sau spirit comercial?”

Mihail Neamţu – preşedinte Noua Republică şi până de curând directorul stiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc – se va afla pentru o zi la Brăila și la Galați. În cele două orașe vecine, adesea rivale, tânărul istoric și politician și-a propus să  întâlnească personalităţi culturale, publice şi din mass-media.

De asemenea, în ambele municipii dunărene Mihail Neamțu (foto din colecția sa) va susține și conferinţa publică intitulată „Dunărea de Jos, tradiţie mioritică sau spirit comercial?” despre care vor fi aduse lămuriri suplimentare referitoare la orarul desfășurării  în zilele următoare.

Filialele Noua Republică din Galaţi şi Brăila au organizat, de asemenea, pentru data de joi, 19 ianuarie 2012, o conferință de presă  la Teatrul ”Maria Filotti” de la ora 17.30, la Teatrul ”Maria Filotti”.

La aceasta vor fi prezenți, alături de Mihail Neamţu şi coordonatorii filialelor Noua Republică din Brăila și Galați, respectiv Cazimir Ţino  – coordonator Noua Republica Brăila, Daniel Arfire – coordonator Noua Republica Galaţi.

2 gânduri despre „Istoricul Mihail Neamțu, întâlniri și conferință la Brăila și Galați”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.