Frumoase românce pe podiumuri internaționale, un succes marca Miss Universe© Romania


* Lansarea în mediile exclusiviste ale podiumurilor de prezentare a avut loc prin intermediul  organizației Miss Universe© Romania care organizează anual competiția de preselecție pentru Miss World * Cu acest prilej, este anunțată și deschiderea concursului național aferent anului 2012

 

Nu degeaba se spune că în România sunt cele mai frumoase femei. Recent, succesul  unor tinere care s-au pregătit asiduu pentru competiția de Miss – cu specialiști în apariții publice de anvergura podiumului adevărat de modă – demonstrează nu numai veridiciatea acestei sintagme, ci și faptul că nu este suficient să fii frumoasă pentru a deveni femeie de succes.

 Larisa Popa – câștigătoarea Miss Universe© Romania 2011 – a devenit în timp record, una dintre cele mai bine cotate „new faces” din Milano. După câştigarea concursului de anul trecut, Larisa a semnat un contract de reprezentare cu una dintre cele mai mari agenţii de model management din capitala modei. Aflată de aproape două săptămâni în Italia, Miss Universe© Romania 2011 a filmat deja un spot publicitar al unui brand internaţional de produse cosmetice şi a participat la numeroase şedinţe foto pentru fotografi renumiţi precum Marc Evans sau Josephine Peneff. „M-am acomodat destul de greu cu viaţa din Milano şi deşi muncesc enorm, îmi place mult ceea ce fac. Lucrez cam 10 ore pe zi, dar satisfacţia că am alături cei mai buni dintre cei mai buni specialişti, îmi dă o energie extraordinară. Pentru a fi un model bun în Milano trebuie să ai o ambiţie fantastică, să fii rezistentă la oboseală şi să fii foarte serioasă”, a declarat Larisa Popa.

Tot în Milano se află şi Alexandra Hadade, câştigătoarea Premiului I la Miss Universe© Romania 2011. ”Deşi competiţia pentru a prinde un job în cadrul Milan Fashion Week este acerbă, Alexandra a reuşit deja să obţină 4 defilări pentru designeri de renume”, afirmă reprezentanți ai Miss Universe mulțumiți de sucesiunea evenimentelor. Castingurile vor continua şi în săptămânile următoare, iar Alexandra are şanse mari să se numere printre candidatele la titlul „Best Newcomers”. 

Suntem foarte mândri de fetele noastre. Deşi departamentul nostru de model management este relativ nou pe piaţă, iată că prin rezultate impresionante, am reuşit în foarte scurt timp să ne poziţionăm foarte bine în raport cu competitorii ce au vechime în industria modei„, a declarat Valentina Ionescu – director executiv la Miss Universe© Romania Organization – despre succesul fetelor care este, în mare măsură, unul al organiației.

 Şi în Turcia lumea modei este în plină activitate, întrucât la începutul lunii februarie se va desfăşura Istanbul Fashion Week. Oana Paveluc (foto stânga) – Miss Universe© Romania 2010 –  a semnat un contract cu una dintre cele mai importante agenţii de pe malul Bosforului şi se pregăteşte pentru marele eveniment. În numai zece zile, Oana a participat la şedinţe foto pentru trei companii mari de articole vestimentare.

Totodată au început şi pregătirile pentru Miss Universe© Romania 2012. Sunt deschise înscrierile pe site-ul www.MissUniverseRomania.com (îl aveți cu link și pe ”Brăila Chirei” penru că suntem parteneri media ai manifestării) pentru toate domnişoarele care cred că pot reprezenta România la cea mai mare competiţie internaţională a frumuseţii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.