Concurs judeţean „Fanteziile iernii”, la Şcoala „Sadoveanu” Brăila


Vineri, 28 ianuarie 2012, s-a desfăşurat la Şcoala cu clasele I – VIII ,,Mihail Sadoveanu” din municipiul Brăila  activităţile cuprinse în Concursul judeţean ,,Fanteziile iernii” coordonat de profesoarele  Magda Ionescu şi Viorica Novac. În această activitate au fost implicaţi un număr de 200 de elevi din clasele I-IV  de la Şcolile cu clasele I – VIII „Mihai Eminescu”, „I. L. Caragiale”, „Mihail Kogălniceanu”, „Mihu Dragomir”, „Constantin Sandu Aldea”, „Vasile Alecsandri”, „Vlaicu Vodă”, „Radu Tudoran”, Liceul de Artă ,,Hariclea Darclee” din municipiul Brăila şi de la Şcolile cu clasele I – VIII din comunele Cazasu, Movila Miresei.

Secţiunile concursului au fost creaţie literară şi creaţie artistico-plastică, elevii concurând prin participare directă. Activităţile s-au desfăşurat in afara orelor de curs,  în intervalul ora 13.00-15.00.

Obiectivele concursului sunt următoarele: dezvoltarea capacităţii de exprimare plastică individuală; utilizarea tehnicilor de lucru învăţate; stimularea creativităţii şi a imaginaţiei; realizarea unei compoziţii cu amprentă originală şi creatoare, respectând tehnicile de redactare a compunerilor în toate etapele de lucru.

La finalul competiţiei toţi copiii participanţi au primit diplome de participare, urmând ca după jurizarea lucrărilor de către profesori de specialitate  să li se înmâneze premiile cuvenite.

Lucrările premiate ale elevilor care s-au dovedit a fi de această dată cei mai buni vor fi expuse într-o expoziţie  organizată în şcoala organizatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.