La Biblioteca „Istrati”, lansare de carte Anthonia Amatti. Invitaţie


Joi, 2 februarie 2012, de la ora 17.00, în sala de festivităţi a Bibliotecii Judeţene „Panait Istrati” are loc încă un eveniment la care publicul este invitat. Mai precis, este vorba de lansarea volumului de versuri „Clepsidra cu fum”, semnat Anthonia Amatti (foto alăturat, de la lansarea în 2010 a volumului său „Igluuri la Tropice”).

Sunt anunţaţi ca prezentatori ai volumului şi ai autoarei prof. dr. Viorel Mortu (Viorel Coman) – membru al filialei Brăila-Galaţi a Uniunii Scriitorilor, conf. univ. dr. Zamfir Bălan – director adjunct la Muzeul Brăilei, poeta Speranţa Miron.

Autoarea Anthonia Amatti (pseudonim literar al profesoarei Mioara Nicolau) a obişnuit publicul de poezie cu lansări anuale de carte mai ales de când s-a despărţit de catedră şi elevi, ieşind la pensie. Poezia domniei sale iese din tiparele obişnuite, uneori este plină de sentiment, alteori este conectată la spiritual, iar natura este mereu prezentă. Foto dreapta: expoziţie cu volumele semnate Anthonia Amatti apărute până în 2010, expuse la Muzeul Brăilei cu ocazia lansării cărţii „Igluuri la Tropice”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.