Braila isi organizeaza filiala Partidului Poporului – Legea Cojocaru


In ciuda unor divergente destul de acut(izat)e intre personajele din zona de la varf a partidelor politice, sau poate exact din acest motiv, scena politica romaneasca se anima mai abitir in apropierea alegerilor. Politicienii cauta sa se alieze sau isi faca mai vizibil numele, altii se despart de parteneri traditionali, iar altii se grabesc acum sa puna piatra de temelia a unor noi formatiuni. Despre acest din urma caz va prezint aici cateva date, respectiv despre Partidul Poporului – Legea Cojocaru (PP-LC) cu notorietate scazuta din pricini binecunoscute. Acesta nu este insa motiv de a intarzia aparitia la Braila a unei filiale de care se ocupa Ene Tache (foto stanga).

 Ene Tache este pensionar militar  – general in rezerva, pensionat cu gradul de colonel, fost comandant timp de peste 14 ani la Brigada 25 Artilerie. Dupa pensionare, Ene Tache nu a stat deoparte  de mediul politic, a activat din 2005 in Partidul Democrat pe vremea cand era condus de regretatul Horia Vasioiu. Dar cand situatia la conducerea formatiunii s-a schimbat, cu venirea generalului Eugen Badalan si a altor colegi care sunt si in prezent la PD-L, Ene Tache s-a retras din mediul politic.

Acum, Partidul Poporului – Legea Cojocaru i s-a parut ca intruneste conditiile pe care dumnealui si doreste si a inceput sa se ocupe personal de organizarea unei filiale la Braila, in municipiu dar si in judet. „Pe unii nu ii intereseaza sa rezolve problemele oamenilor – spre exemplu, sa creeze locuri de munca la Braila – cand intra in poltica, ci vor doar sa isi rezolve problemele lor, sa isi fac propriile jocuri si interese„, spune Ene Tache referitor la motivatiile sale de a fi activ in continuare mediul politic.

Astfel, in data de 15 februarie 2012 a infiintat Biroul Permanent Interimar al PP-LC Braila din care fac parte si Georgeta Ionescu – pensionara, fosta secretara la Tribunal, Lucian Buzea – avocat, Marcel Paraschiv – fost ofiter MAN, Gheorghe Chiru, Adina Ioanide – economist in mediul privat, Ionel Ghita – subinginer, Victoria Ghita – frizerita,  Alin Oprea – profsor, Alexandru Radu – pensionar, profesor de matematica, Sandu Ionel – maistru militar pensionar, George Nistor – maistru militar pensionar, Ioana Botan – pensionara activa in antreprenoriat, Dumitru Juntu – pensionare, Petrica Scarlet – fost ofiter, pensionat, Floarea Oprea – pensionara, profesor, Mihai Costel Lemnaru – muncitor in constructii, Cornel Giol – fost subofiter sanitar, Mihai Milichi – fost subofiter, Valentin Ilie – muncitor.

In 12 comune, dar si in orasele din judet,Ene Tache ar deja contacte ferme care sa permita organizarea de filiale PP-LC.

Pentru municipiul Braila se duc tratative in vederea obtinerii unui sediu. Cei care vor sa afle mai multe informatii, si care doresc sa faca parte din echipa PP-LC de la Braila se pot adresa lui Ene Tache la tel. 0743.615.347 – „la mobilul personal, pentru ca nu am nimic de ascuns„, dupa cum afirma liderul interimar al PP-LC Braila.

N. aut. Nu stim cat scor electoral va obtine formatiunea la alegerile ce se prefigureaza la mijlocul acestui an, dar cu siguranta vor fi destui cei care isi vor pune sperante odata cu stampila de vot, respectiv cetatenii nemultumiti de actuala conducere, satui de promisiunile desarte ale celor care deja au mai fost prin Parlament si prin diverse functii de conducere si nu au lasat mare lucru in urma lor.

3 comentarii

 1. Partidul Poporului PP-LC va fi viitorul in sfera politicii romanesti. Nu mai vrem o clasa politica ce promoveaza intereselor personale. Ne-am saturat de demagogi si hoti cu imunitate.
  Acest partid promoveaza oamenii simpli si gospodari, fara avere si interese personale.
  Doreste reinfiintarea economiei brailene, o agricultura infloritoare si o viata culturala placuta.
  Vrem Braila sa fie macar cum a fost pe vremuri, orasul in care se stabilea pretul graului, portul din care plecau navele cu cereale si nu erau someri.
  Urez succes formatiunii locale si sa fie increzatoare in propriiel forte.
  Paraschiv

  • Doresc sa ader si eu la acest partid.Cum procedez?

   • Numarul de telefon al liderului partidului, dl Tache, este in text – si primiti amanuntele dorite


Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.