Pensionarii liberali sunt invitati la Adunarea Generala


 Recent, femeile din Partidul National Liberal (PNL) Braila, avand ca invitati speciali pe Lucia Varga – presedinte a Organizatiei Femeilor Liberale (OFL) a PNL din Romania, pe senatorul Varujan Vosganian, au organizat Gala femeilor de succes – despre care aveti informatii detaliate aici http://brailachirei.wordpress.com/2012/03/26/gala-femeilor-de-succes-un-eveniment-marca-ofl-braila/ . Pentru acest eveniment desosebit, la care a si participat, Alexandru Danaila – presedintele Organizatiei Municipale a PNL Braila, viceprimar – le-a multumit public organizatoarelor pe site-ul sau in materialul http://alexandrudanaila.wordpress.com/2012/03/27/felicitari-doamnelor/

In urmatoarea perioada sunt in centrul atentiei pensionarii. Asa cum prezinta actiunea acelasi Alexandru Danaila intr-un comunicat de presa, liberalii care au varsta retragerii din activitatile profesionale, dar nu si din cele politice sunt asteptati la adunare.

Organizatia Municipala  PNL Braila aduce la cunostinta membrilor organizatiei ca in data de 31 martie 2012, incepand cu ora 10.30, la Teatrul Dramatic „Maria Filotti” Braila are loc adunarea generala a pensionarilor liberali.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.