Lansari ale Editurii Istros la Bucuresti


* La Centrul de Studii Turce “Dimitrie Cantemir” au fost lansate volume semnate de Ionel Candea si Mihai Maxim

Editura Istros a Muzeului Brailei si-a invatat publicul cu volume de tinuta – si cei care deschid periodic site-ul Muzeului (il aveti cu link pe „Braila Chirei’) si care m-au urmarit pe parcursul emisiunii tv „Galceava inteleptului cu lumea”  stiu acest lucru. Acestea sunt prezentate brailenilor in evenimente la sediul institutiei muzueale, in cadrul targurilor importante de carte dar si in spatii cultural-educative al caror rol este tocmai punerea corecta in valoare a informatiilor istorice dezvaluite in paginile respective.

Astfel s-a intamplat si vineri, 30 martie 2012, cand de la ora 13.00 a avut loc la Centrul de Studii Turce “Dimitrie Cantemir” – Facultatea de Istorie, Universitatea Bucureşti – o dubla lansare de carte.

Practic, au fost pezentate volumele „Brăila 1711. Noi documente otomane”, de Mihai Maxim (aparuta la Editura Istros a Muzeului Brailei, 2011, si „Brăila 1711. Documente şi studii” de Ionel Candea – directorul Muzeului Brailei, aparut tot in 2011 la Editura Istros a Muzeului Brăilei.

 Prezentarea a fost realizata de autori, respectiv de prof. univ. dr. Mihai Maxim – directorul Centrului de Studii Turce al Universităţii Bucureşti şi prof. univ. dr. Ionel Cândea (foto dreapta) – directorul Muzeului Brăilei. 

Volumele pot fi achiziţionate din Librăria „Istros” a Muzeului Brăilei (Piaţa Traian 3, cu intrare prin strada Galaţi) sau prin poştă. Comenzi la e-mail: editura_istros@yahoo.com.  Asa cum precizeaza Camelia Hristian – sef Relatii Publice – inclusiv pe pagina Facebook a muzeului Brailei „setul format din cele două volume costă 45 lei”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.