Festivalul Florilor, serbarea Zilei Muncii si alte surprize pentru braileni intre 27 aprilie si 1 mai 2012


* Evenimentele se deruleaza in Gradina Publica, la Teatrul „Maria Filotti’, in Parcul Monument in statiunea Lacu Sarat etc.

In perioada 27 aprilie – 1 mai 2012, Primaria municipiului Braila si Consiliul Judetean Braila organizeaza in parteneriat cu Centrul de Creatie, Casa de Cultura a Municipiului si Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” o serie de activitati menite sa asigure brailenilor buna dispozitie in zilele libere prilejuite de Ziua Internationala a Muncii – 1 Mai.

 27 aprilie 2012 – la Teatrul „Maria Filotti” se joaca spectacol „Portret la Minut” oferit de Teatrul Wow; in disctributie Laura COSOI, Dragos MOSTENESCU, Emil MITRACHE, Monia PRICOPI, Ovdiu IANU. Biletele se gasesc la Agentia Teatrului, telefon 0239 613969.

28 aprilie – 1 mai 2012 – evenimente in Gradina Publica, traditionalul „Festival al Florilor” de la care nu vor lipsi muzica, dansul si voia buna. 

1 mai – evenimente in Statiunea Lacu Sarat,  Parcul Monument, Gradina Zoologica, Gradina Publica: spectacole de muzica, dans si teatru.

Programul complet il puteti vizualiza in imaginile ce insotesc textul invitatiei transmisa de Camelia GUSATU – director in cadrul Primariei Braila.

Va asigur ca veti decoperi si cateva… suprize foto „marca’ Braila Chirei (n.aut. Armanda Filipine) asa cum deja ati vizionat si in perioada de vara 2011 a Zilelor Brailei, dar nu devoalez mai mult ca sa ramana surpriza intreaga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.