Premii pentru liceeni de la sectia Teatru a Liceului „Darclee”, la concurs in Tg. Jiu


Cand prietenii au o bucurie, ea este impartasita ca si cum ar fi una personala… cel putin eu asa cred si de aceea tin sa va spun si voua dragi cititori si prieteni, cu mare emotie ceea ce mi-a transmis Gigi Antonescu – profesor de Arta Actorului la clase de profil ale Liceului de Arta „Hariclea Darclee” din municipiul Braila – dupa finalizarea Festivalului-concurs de teatru „Constantin Stanciovici – Brănişteanu” desfasurat in perioada 24 mai – 28 mai 2012 la Tg.Jiu.

Organizat de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Tg. Jiu, Inspectoratul Scolar Judetean Gorj si Liceul de Arta „Constantin Brailoiu” din localitate, competitia i-a avut protagonisti din Braila pe elevi ai Liceului de Arta ” Hariclea Darclee” (N.aut. Deja ii cunoasteti, si pentru ca am scris despre ei si performantele lor, dar si pentru unii sunt deja actori pe scena Teatrului „Maria Filotti” din Braila, prestatia lor de aici fiind una deosebita, la nivel profesionist as zice – meritul fiind in egala masura si al coordonatorilor de la liceu care pun suflet in ceea ce fac, la fel cum si tinerii iubitori ai Thaliei nu lasa doar talentul personal sa isi spuna cuvantul…): de la clasa a X-a – Leonard Dodan, Mariana Dumitrache si Alin Turcu, de la clasa a XI-a – Andreea Enciu, Bogdan Cana si Daniel Onoae.

A fost un regal actoricesc de exceptie, confirma Gigi Antonescu in mesajul sau, pe care elevii liceului nostru au reusit sa-l sustina in orasul in care exista o <Masa a Tacerii> , o alee a <Scaunelor>, o <Poarta a Sarutului> si o coloana a <Recunostintei Vesnice>, opere ale marelui sculptor Constantin Brancusi. Si uite asa a mai trecut o etapa din anul acesta scolar, in care palmaresul sectiei Teatru a Liceului de Arta Braila, s-a mai imbogatit cu noi premii„.

Palmares festival-concurs de la Tg. Jiu 
Premiul „Francisc Milescu” echivalent locul I – Leonard Dodan de la clasa a X-a, Bogdan Cana, cls. a XI-a – prof. Gigi Antonescu;
Premiul „Maria Theodorini” echivalent locul I – Andreea Enciu, cls. a XI-a – prof. Gigi Antonescu;
Premiul „Ion Dimitrescu Creţu” echivalent locul II – Alin Turcu, cls. a X-a – prof. Gigi Antonescu;
Premiul „Mia Teodorescu” echivalent locul II – Mariana Dumitrache, cls. a X-a – prof. Zane Jarcu;

Premiul special „Marcel Anghelescu” echivalent al Marelui Premiu – DANIEL IULIAN ONOAE (foto, in stanga, cu actorul  profesor Jarcu Zane si colegul Leonard Dodan la spectacolul-lectura „Viforul” la Teatrul „Maria Filotti” Braila, foto de Armanda Filipine – cea care va scrie aceste randuri… si toate celelalte pe „Braila Chirei”), cls. a XI-a – prof. Gigi Antonescu. 
„Nu stiu ce as mai putea sa spun ! Cuvintele sunt de prisos  (cred) atunci cand faptele vorbesc de la sine. In afara conducerii liceului si familiile copiilor, vrem sa impartasim aceasta mare bucurie si cu tine, prietena noastra. Ne intoarcem la Braila luni, 28 mai, cu bagajele copiilor mai grele cu cate in kilogram- atat cantareste trofeul obtinut. La buna vedere !”, a mai scris Gigi Antonescu in mesaj si trebuie sa recunosc ca bucuria mea este cu adevarat uriasa. Ii felicit din toata inima si la urez sa pastreze farmecul acestei varste toata viata!

… sunt mai multe texte pe „Braila Chirei” despre premiile lor, pe acesta

http://brailachirei.wordpress.com/2012/04/07/camelia-dilbea-andreea-enciu-si-daniel-onoae-laureati-cu-premiul-i-la-olimpiada-de-teatru/

l-am gasit acum, repede…

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.