Spectacole invitate la Braila, in Parcul Monument si la Teatrul „Maria Filotti”


* Dedicatia organizatorilor, Primaria municipiului Braila si TMF, este pentru copii in principal, de ziua lor * La TMF are loc si o lansare de carte

 Sambata, 2 iunie 2012, in Parcul Monument de la ora 19.00 are loc reprezentatia cu spectacolul «CURAT MARIONETE» dupa Ion Luca Caragiale. Spectacolul este sustinut de studenti de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica « I. L. Caragiale» din Bucuresti.

Duminica, 3 iunie 2012, in Sala Mare a Teatrului «Maria Filotti» de la ora 16.00 a fost programata in cinstea Ziua Internationala a Copilului piesa «Frumoasa fara nume» – spectacol de balet, dureaza o ora si 40 de minute, sustinut de Şcoala de Balet şi Limbi Străine „Educa” din Bucureşti. 

Spectacolul este gratuit si este cuprins in programul manifestarilor organizate de Primaria Braila cu prilejul ZILEI COPILULUI – 1 IUNIE şi se adresează unui public fără limită de vârstă. Spectacolul este o poveste coregrafică în regia artistică şi coregrafia prof. Jaqueline Bratu, cu un libret semnat de scriitorul Costin Bratu, pe un colaj muzical din creatia compozitorilor P. I. Ceaikovski, J.  Strauss, Pagannini, Smetana, Delibes.

După spectacol, scriitorul Costin Bratu îşi va lansa si la Braila cartea „Vrăjitoarea din Vis. Aventura lui Aristotel”.

Atât spectacolul cât şi relansarea cărţii sunt organizate în colaborare cu Centrul pentru Conservarea şi promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov.

                                               
          

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.