Asociatia Clubul de turism „Proilavia”, un nou proiect la Braila – Scoala de turism si educatie urbana


* Proiectul este finantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila * Parteneri sunt Agentia Pentru Protectia Mediului Braila si Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania – filiala Braila


Asociatia Clubul de turism „Proilavia” din municipiul Braila dezvolta in perioada imediat urmatoare activitati in Proiectul „Scoala de turism si educatie urbana”castigator in urma concursului local de proiecte de tineret 2012. Proiectul este finantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila.

      Scopul proiectului este, asa cum precizeaza Gabriel Lala – presedintele Asociatiei „Proilavia” – dezvoltarea personala prin mijloace nonformale a unui grup de tineri din municipiul Braila.
      Obiective in proiect: cresterea nivelului de cunostinte din doua domenii de interes (turism si educatie urbana) pentru 25 de tineri din municipiul Braila, cresterea competentelor personale in domeniile comunicarii, turismului, educatiei urbane.
       Grupul tinta este alcatuit din 25 de tineri, acestia beneficiind de un training aplicat in 10 module (6 module de teorie, 4 module de practica).

      Parteneri in proiect sunt Agentia Pentru Protectia Mediului Braila si Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania – filiala Braila.
  Lansarea si prezentarea pe larg a proiectului are loc joi, 14 iunie 2012, in sala de festivitati a Bibliotecii Judetene „Panait Istrati” Braila, sediul din Calea Calarasilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.