Braileni la Turneul de Fotbal Unificat Special Olympics, la Buzau


* Brailenii au fost de la Centrul Școlar penrtu Educație Incluzivă si profesorii Ionel Creițeanu si Neti Creițeanu de la Colegiul Economic „Ghica” * Echipajul mixt, de la CSEI si Colegiul „Ghica”, a obtinut Locul I

Fundația Special Olympics din România, în parteneriat cu Directia pentru Tineret și Sport Buzău, a organizat  marți – 12 iunie 2012 – la terenurile de minifotbal de lângă Stadionul Gloria din Buzău, editia 2012 a Turneului de Fotbal Unificat Special Olympics.

Au fost invitate echipe din județele Buzău, Brăila, Constanța, Galați, Prahova. Competitia s-a desfasurat pe două grupe de vârstă : 12 – 15 ani și 16 – 21ani. Echipa era format din 11 sportivi din care 6 ELIGIBILI Special Olympics din școli special (IQ  70) și 5 parteneri (IQ  70). Echipa de pe teren era format din 7 sportivi (4 sportivi Special Olympics si 4 parteneri).

De selectiaa prticipantilor de la Braila s-a ocupat, la Colegiul Economic „Ion Ghica” Brăila, profesoara de educație fizică Creițeanu Neti care a selectat mai mulți elevi sportivi cunoscători ai jocului de fotbal și care, impreună cu elevii de la Centrul Școlar penrtu Educație Incluzivă (C.S.E.I.) îndrumați de profesorul Creițeanu Costel, a organizat meciuri de fotbal de antrenament, cu două luni înainte de eveniment.

 La momentul  turnenlui a fost formată o echipă din elevii Bociolan  Dragoș, Ghimp Iulian, Ignat Mihăiță, Pisică Liviu și Scarlat Liviu de la Colegiul Economic și Bucur Cornel, Cocoș Adrian, Costea Robert, Ilie Marius, Pascu Viorel și Smucilă Florin  de la C.S.E.I. 

Acestia s-au deplast la Buzău, la turneu, au jucat 4 meciuri cu reprezentativele celorlalte județe, au făcut un egal și au obtinut trei victorii, rezultate care au condus la ocuparea unui binemeritat Locul I.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.