Noua Republica devine partid, la primul congres – in Bucuresti, 23 iunie 2012


Congresul de înfiinţare a Partidului Noua Republică are loc sâmbătă, – 23 iunie 2012 – de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti  – in Calea Plevnei, nr 61, sector 1. Delegatii importante vor fi si de la Braila si Galati, filiale care au pornit impreuna in cursa de formare si de atragere de  membri si simpatizanti.

 Evenimentul reprezinta punctul culminant al unei aventuri începută în luna septembrie 2011, când un manifest politic semnat de Mihail Neamțu ( universitar, 34 ani, foto stanga din prima conferinta de la Braila) s-a „rostogolit” pe Internet și a coborât apoi la firul ierbii în peste patruzeci de localități din țară și străinătate, se arata in comunicatul formatiunii prin care sunt invitati reprezentantii presei la congres.

Noua Republică este un partid în curs de înregistrare la Tribunalul București, cu peste 30,000 membri fondatori și 214 delegaţi care vor participa la Congres. Noua Republică este cea mai proaspătă construcție de centru-dreapta, cu autentice inflexiuni liberale și conservatoare, menită să încurajeze participarea cetățenească la viața publică.

Invitații speciali ai Congresului de înfiinţare a Partidului Noua Republică sunt Monica Macovei, Mihai Răzvan Ungureanu, Grigore Leșe, Adrian Papahagi, Valentin Ionescu şi Aurelian Pavelescu.

 

Un gând despre „Noua Republica devine partid, la primul congres – in Bucuresti, 23 iunie 2012”

  1. O ultima speranta , o ultima sansa . un partid format din tineri care nu au facut politica . cu studii superioare . doctorate ” pe bune ” in tara si in strainatate partidul NOUA REPUBLICA . Succes !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.