La Bucuresti, activitati culturale la „Cenaclul de Seara”


In capitala Romaniei, Bucuresti, s-a deschis Cenaclul de Seara. Organizatori sunt Biblioteca Nationala a Romaniei si Asociatia Culturala ADSUM.

Ecourile manifestarii au aparut la TVR  Cultural – la „Jurnal Cultural” si la Money Chanel Tv – emisiunea „Economia este viata”.

Moderatorul actiunilor, Ion Gabriel, invita pe cei interesati sa transmita impresii, sugestii sau propuneri pe adresa cenaclul@asociatiaadsum.ro de asemenea si criticile sunt admise, ba chiar dorite de organizator.

Pentru prietenii care se afla la distanta sau carora programul de lucru nu le permite sa ajunga la Biblioteca Nationala, se cauta o solutie de a difuza pe internet inregistrarile sesiunilor de lucru ale CdS.

Imagini de la intalnirea precedenta pot fi vizionate pe http://cenacluldeseara.blogspot.com

 Urmatoarea intalnire are loc vineri, 29 iunie 2012, de la ora 16.00, la Biblioteca Nationala a Romaniei. In cadrul sedintei Cenaclului de Seara va citi poeta Anna Ciorba – studenta la Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti. Moderator este  Ion Gabriel Pusca.

Intermezzo: Grupul folk ‘Celest’ si Lucian Nicolae – fluier romanesc

Manifestare este deschisa publicului. Accesul se face pe la intrarea din parcarea institutiei. Suntem asteptati cu „paine si sare”, ne asigura organizatorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.