Club ATARI Braila, calificat in finala de GO de la Brasov


* Echipa calificata este alcatuita din Lucian Deaconu – 5dan, Dan Vitca – 3dan, Iuliana Toma – 3dan si Theodor Toma – 2dan

Directia de Sport si Tineret Braila ne anunta ultimele noutati in materie de GO la Braila. Astfel, dupa runda a 5-a (din 7 runde programate) Club Sportiv ATARI Braila prin echipa Lucian Deaconu – 5dan, Dan Vitca – 3dan, Iulian Toma – 3dan si Theodor Toma – 2dan este pe primul loc. Asa cum subliniaza unul din membri echipei, Iulian Toma (in imagine, la computer) – presedintele CS ATARI Braila – practic este calificata pentru finala care va avea loc la Brasov, in perioada 10-11 noiembrie 2012 cu primele 6 echipe, in sistem „fiecare cu fiecare”. 

Referinte web:

http://desprego.ro/campionatul-national-de-go-pe-echipe-2012-preliminarii-runda-5/

si la

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiGkOR5FYbmBdHduV2cycVVXRTg2dnlxM296TUloM3c#gid=13

Si echipa a doua a clubului din Braila – alcatuita din Marius Danila (2dan), Codrin Vasiloanca (1dan), Elian Grigoriu (2kyu) si Sandu Teodor (2 kyu) se afla pe locul 4, deci permite sanse apreciabile de calificare pentru turneul final.

Evolutia ulterioara poate fi urmarita la link-urile de mai sus, dar si  la http://brailago.ro/a/ respectiv pe site-ul Asociatiei judetene de GO Braila.

De-a lungul anilor, echipele cluburilor de GO din Braila au fost mereu printre primele, pe podium, castigand si de cinci ori titlul de campioni nationali la GO la aceasta categorie.

In viitorul apropiat se vor desfasura o serie de concursuri de GO locale, contand pentru preliminariile si fazele ulterioare de calificare ale Cupei Romaniei la GO (faza finala va fi la Tg Mures, in 24-25 noiembrie 2012) si campionatele judetene de GO pentru seniori si juniori de la cluburile de GO din Braila. Programarea acestora apare la site-ul Asociatiei Judetene de GO Braila,  http://brailago.ro/a/?page_id=51 la sectiunea „calendar”.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.