Carti pentru romanii din Spania. Donatii la CEID Braila


* Mai precis, cei care doresc sa ia parte la Proiectul „O carte pentru fiecare”, se pot adresa echipei de la Centrul European de Informare si Dezvoltare Braila

In perioada 9 ianuarie – 15 martie 2013, Centrul European de Informare si Dezvoltare (CEID) Braila desfasoara activitati in Proiectul “O carte pentru fiecare”. books

Scopul acestuia este de a intocmi o biblioteca de carte romaneasca, de a oferi cetatenilor romani care locuiesc, lucreaza in Spania posibilitatea sa ia un minim contact cu literatura de acasa. Proiectul se realizeaza in colaborare cu Centrul Cultural „Asociatia Rumanos sin Fronteras”.

Prin intermediul acestui proiect, propunem crearea unei biblioteci de dimensiuni reduse, conceputa ca punct de referinta in obtinerea de informatii si acces la operele literaturii romane. Proiectul se adreseaza cu precadere rezidentilor romani in Aragon – Spania. Speram ca aceasta actiune sa fie prima dintr-un lung sir„, apreciaza initiatorii.

Pentru donatia cartilor va asteptam la sediul CEID din municpiul Braila, Bulevarduldul. Al. I. Cuza nr 32, etaj 1, camera 16.

De asemenea, relatii se pot obtine si la telefon 0751 31 72 94 sau prin intermediul e-mail-ului la office@ceid.ro

Mai multe despre activitatea organizatiei neguvernamentale conduse de Catalin Braicovici gasiti pe www.ceid.ro , respectiv site-ul ong-ului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.