Premiera la Teatrul „Maria Filotti’ Braila: „Conu’ Leonida fata cu reactiunea”


* Publicul este asteptat la intalnirea cu piesa lui Ion Luca Caragiale regizata de Anca Cismaru sambata, 19 ianuarie 2013 de la ora 17.00 si duminica, 20 ianuarie 2013, de la ora 18.00

Dramaticul brailean are un final de saptamana plin de atractii, sperand intr-o prezenta cat mia amre in salile de spectacole. Astfel,  vineri , 18 ianuarie 2013, la Sala Mare de la ora 13.00   publicul cel tanar si nu numai el este asteptat la „VANIUŞA CEL VITEAZ „, o adaptare după un basm rusesc in regia semnata de actorul  Bujor Macrin.
Wanessa Tot vineri, 18 ianuarie 2013, la Sala Studio de la ora 18.00  are loc intalnirea cu spectacolul  „CONU LEONIDA FAŢĂ CU REACŢIUNEA” de I.L.Caragiale, regia Anca Cismaru – avampremiera.
Sambata, 19 ianuarie 2013, la Sala Studio de la ora 17.00  din nou spectacolul  „CONU LEONIDA FAŢĂ CU REACŢIUNEA”, de aceasta data PREMIERA. Iar la Sala Mare, tot sambata, de la ora 18.00 publicul are sansa sa (re)vada minunata punere in scena cu „GAIŢELE de Alexandru Kiriţescu, regia Radu Nichifor.
Duminica, 20 ianuarie 2013, la Sala Studio de la ora  18.00  din nou premiera  „CONU LEONIDA FAŢĂ CU REACŢIUNEA”Silvia
In spectacolul premiera rolurile sunt detinute de George Toropoc – „Conu Leonida”, Wanessa Radu (foto stanga… evident, nu din spectacol…)-Coana Eftimita”,  Silvia Tariq (foto dreapta, de asemenea, nu din spectacol)Safta, slujnica”. Scenografia apartine lui Carmen Rus, iar coloana sonora este semnata de compozitorul Cornel Cristei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.