Liberalii braileni, planuri serioase pentru cetatean in 2013


* In buna traditie a familiilor aristrocrate romanesti, Vasile Varga va acorda burse lunare pentru elevi cu rezultate deosebite si care provin din familii cu probleme financiare * Catalin Boboc si-a propus sa militeze, in activitatea sa din senatul Romaniei, pentru agricultura in general, cea braileana in particular, dar si pentru discplinarea fiscala

 

100_8169  Prima conferinta de presa de la sediul PNL Braila a acestui an, din 24 ianuarie 2013, i-a adus in fata reprezenttilor publicatiilor brailene si nu numai pe noii membri ai parlamentului din partea liberalilor locali – respectiv senatorul  Catalin Boboc – presedinte al Organizatiei Judetene PNL Braila, vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila – acum se va alege un alt consilier in aceasta pozitie, deputatul Vasile Varga – notar, consilier municipal pana la rezultatul alegerilor din 9 decembrie 2012, Alaturi dre cei doi s-au aflat la conferinta si Alexandru Danaila Zaharia – presedinte al Organizatiei Municipale a PNL Braila, viceprimar al Brailei,  George Cristian Ancuta – presedinte al Organizatiei de Tineret a PNL Braila, consilier judetean, Ovidiu Nichita – consilier judetean.

Ca unul care are, din principiu, respect pentru munca si pentru omul caruia ii ofera serviciile sale, Vasile Varga a vorbit despre noua sa indeletnicire, aceea de deputat, ca un job in slujba cetateanului care l-a votat si care asteapta de la domnia sa un anume rezultat. Astfel, a precizat ca si-a propus sa fie activ, sa fie util, si ca e complicat sa te sustragi de la activitatile din comisie chiar daca ai vrea – face parte din Comisia juridica, avandu-l coleg si pe Gigi Becali, despre care insa are cuvinte de lauda pentru ca acolo Becali nu vorbeste liber, cva la tv. Despre bugetul parlamentarilor, subiect amplu dezbatut  la televiziuni in sensul ca ar fi prea mare – dupa unii – sau micsorat, Varga a precizat ca nu ar trebui sa se faca mare caz dar ca un cetetean ar trebui sa candideze ca sa fie de folos semenilor, nu ca sa aiba un salariu/ un castig.   100_8146

Burse liberale pentru 10 elevi merituosi

In buna traditie a familiilor aristrocrate romanesti, Vasile Varga va acorda burse lunare pentru 10 elevi cu rezultate deosebite si care provin din familii cu probleme financiare. Anuntul a fost facut de liberal dupa ce a discutat cu profesorul Iulian Danielescu – inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Braila, propus de liberali in aceasta functie. Astfel, Danielescu va trimite la cabinetul parlamentar – deocamdata acesta va fi la sediul PNL din strada Mihai Eminescu (fosta Regala), la fel ca si cel al lui Catalin Boboc  – propunerile si cativa ziaristi au fost selectati (hm!) ca sa ii aleaga pe  cei 10 norocosi ce vor primi bursele liberale de merit.

Fara taxe platite, agricultorii raman neasigurati

Despre viitoarea sa activitate, Catalin Boboc a precizat ca si-a propus sa militeze, in senatul Romaniei, in principal pentru agricultura, pentru cea braileana in principal. Stim ca evaziunea este mare, a subliniat Catalin Boboc,  si ca micul producator roman nu este prins in buget. “Abia cand vor fi legali, platitori de taxe, producatorii agricoli vor fi si asigurati”, asa ca legile trebuie sa fie schimbate in beneficiul agricultorilor si al beneficiarilor, cumparatorii de produse agricole. Masurile pentru disciplina fiscala vor fi cu atat mai binevenite cu cat vor efectua reale schimbari, necesare oricum in contextul actual  cand evaziunea este uriasa si cand imprumuturile straine mai mult ne fac rau decat ne ajuta.

Cei interesati in a dialoga cu senatorul Catalin Boboc si deputatul Vasile Varga, inscrieri in audienta, petitii si alte doleante, se vor adresa echipelor care lucreaza pentru cei doi parlamentari la sediul PNL. Pentru a sublinia idea de intrajutorare, Vasile Varga a ales ca la cabinetul sau sa lucreze doua tinere care nu aveau service, ambele sunt absolvente de studii superioare, iar pe pozitie de sef de cabinet, neremunerat, ramane Eduard Bucuresteanu – fostul nostru coleg din presa care scria subiectele din sport, cel care l-a ajutata jn campania electorala. De asemenea, cu cei doi parlamentari se poate dialoga si prin intermediul paginilor personale https://www.facebook.com/boboc.catalin.9?ref=ts&fref=ts si https://www.facebook.com/vasile.varga.338?ref=ts&fref=ts din reteua de socializare Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.