Simpozion „Turismul in zonele umede’, la Universitatea „Brancoveanu’ Braila


* Editia a VII-a, din acest an, a avut ca tema „Zonele umede – aveti grija de apa’

Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti, Centrul Universitar Brăila, a organizat si sustinut joi, 7 februarie 2013, de la ora 13.00, Simpozionul Judeţean ”Turismul în zonele umede”. simpozSimpozionul s-a desfăşurat la sediul din Brăila al Universităţii „Brâncoveanu” din Strada Rubinelor, nr. 16-18, în Aulă.

Aflat la ediţia a VII-a, el s-a derulat sub deviza „Zonele umede – aveţi grijă de apă”, deviză sub care se sărbătoreşte anul acesta – 2013 – Ziua Mondială a Siturilor Ramsar din care care parte si Balta Mica a Brailei (sau Insula mIca, cum o stiu foarte multi).
Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi Administraţia Parcului Natural Balta Mică a Brăilei. Au participat specialişti în domeniu, cadre didactice, elevi şi studenţi. S-au prezentat comunicări pe tema simpozionului. In prezidiul evenimentului au fost prezenti, asa cum se vede din imagine, prof. univ. dr. Ioan Scurtu – presedintele Senatului universitar, Radu Moisei – director Parc Natural Balta Mica a Brailei, conf. univ. dr. Camelia Vechiu – decan Facultatea Management, Marketing in afaceri economice la centrul Braila al Universitatii Brancoveanu”, Camelia Gusatu – director in Primaria Braila.

N.aut. La editia din anul trecut au fost, de asemenea, foarte multi participanti – a se vedea materialul de la http://brailachirei.wordpress.com/2012/02/16/simpozion-la-universitatea-constantin-brancoveanu-dedicat-zilei-mondiale-a-siturilor-ramsar/, semn ca Parcul Natural Balta Mica a Brailei are prieteni si sustinatori – poate ca nu se distrug de tot flora si fauna de acolo… inainte de a fi cercetate in profunzime, asa cum ar fi cazul!

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.