Targ de martisoare in scop caritabil, editia a II-a la Braila


* Cumparati, cumparati tot! Cu banii stransi, asociatiile neguvernamentale participante vor face BINE celor care au realmente nevoie

In perioada 27 februarie – 3 martie 2013 are loc la Promenada Mall din Braila a doua editie a Targului de martisoare in scop caritabil aflat sub genericul „Semne de primavara”.

La prima editia s-au strans 1.000 de lei si banii au fost donati Societatii Crucea Rosie. Amanunte de la editia I a aveti la http://brailachirei.wordpress.com/2012/03/02/semne-de-primavara-expozitie-cu-vanzare-in-scop-caritabil-la-promenada-mall-braila/ – tot de atunci si o imagine cu standul Liceului „Darclee’ unde se afla Cornelia Conon (cea care ne-a transmis invitatia si afisul unde figureaza multi dintre prietenii notri, acum expozanti) – director adjunct la liceu, artist plastic dar si colega profesor la invatamantul primar Mihaela Dinca (in stanga imaginii) si un elev artist 100_8634

Targul este organizat de Primarie in colaborare – mai bine spus, ei duc greul, cum se spune! – cu Asociatia Culturala Artevent (am putea sa o consideram sinonima Liceului de Arta „Hariclea Darclee” deoarece activeaza aici profesori artisti si tineri din aceasta unitate de invatamant), Fundatia Pro Homini, Asociatia „TREBUIE” filiala Braila, Asociatia de turism”Proilavia”,  Asociatia Pro Democratia Club Braila, Asociatia ANMRF „Louis Pasteur” Clubul Voltin, Asociatia pentru Toti „Familia” Gradinita de weekend, Centrul de Tineret TinClub Braila, Asociatia de Tineret „Edmond Nicolau” Braila, clubul Studentilor din Universitatea „Constantin Brancoveanu”, Filiala Braila din organizatia Cercetasii Romaniei,  Fundatia”Lumina” Braila. Participa si o persoana fizica, Chelaru Gina, cu produse hand-made.

Deschiderea oficiala are loc astazi, 28 februarie 2013, de la ora 11.00. Obiectele sunt realizate de voluntarii din cadrul asociatiilor si au darul de a oferi bucurie in zilele de la inceputul primaverii si de Martisor.

Ideea este sa cumparati obiectele expuse deoarece cu banii care se strang se fac ACTE CARITABILE. Asa ca, fiti darnici! Sentimentul ca sunteti de ajutor ar trebui sa fie unul tonic, asa cum cred ca deja stiti, si va va oferi o stare de bine.

Primavara frumaosa tuturor, prieteni sau nu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.