CIED Braila: invitatie pentru scoli la 9 mai


* Cei interesati sunt asteptati cu propuneri de actiuni, evenimente, spectacole etc  * Participantii vor fi recompensati: elevi cu premii, profesorii cu adeverinte

Ziua Europei – 9 mai este unul dintre simbolurile europene menite sa promoveze unitatea in randul cetatenilor europeni. Cu acest prilej, Centrul de Informare Europe Direct (CIED )Braila, gazduit de Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila cu sediul in statiunea Lacu Sarat invita cadrele didactice sa participe la acest mare eveniment prin pregatirea si sustinerea unor momente artistice cu tematica europeana si nationala (dansuri, cantece, poezii etc.) alaturi de elevii claselor lor. Centrul va reuni intr-un eveniment de amploare toate momentele artistice pregatite de fiecare cadru didactic care isi anunta participarea. Locul de desfasurare va fi un spatiu public, care va fi anuntat din timp. ziua Europei

Cei interesati sa participe la acest eveniment trebuie sa completeze formularul de inscriere (accesibil si in  Regulament si fisa inregistrare 9 Mai – click pe document) si sa-l trimita la e-mail europedirectbraila@gmail.com pana la data de  22 aprilie 2013 sau sa contacteze CIED la  0239/ 652706, persoana de contact Mihaela Mitea, –consultant comunicare CIED Braila.

Partenerii Centrului Europe Direct Braila in cadrul acestui eveniment sunt: Inspectoratul Scolar Judetean Braila, Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila, complexul promenada Mall Braila. In urma participarii la eveniment, elevii vor primi premii – materiale promotionale, publicatii si… surpize. Pentru cadrele didactice se ofera adeverinte de implicare.

La  9 mai se sarbatoresc si alte evenimente importante pentru poporul roman: Ziua Independentei – 9 mai 1877, Ziua Victoriei  – 9 mai 1945.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.