Eveniment caritabil, la Lyra


* Palatul Lyra Braila gazduieste joi, 18 aprilie 2013, de la ora 17.30 un spectacol de muzica si poezie in scop caritabil

 

Joi, 18 aprilie 2013, ora 17.30 în Sala de Spectacole a Societatii ,,Lyra” are loc evenimentul literar-artistic “Ajutând Oameni, devenim Oameni!”, cu scop caritabil. Initiatorul – Virgil Andronescu, care are o pagina web  de tip media si este si membru al Cenaclului literar „Panait Istrati’ – a demarat actiunea pentru sprijinirea unei tinere, Georgeta Constantin, 40 de ani , care suferă de paralizie.

Afiss  Pentru strangerea de fonduri, a fost organizat un spectacol de muzică, poezie şi caricatură – nimeni altul decat Costel patrascan va fi acolo si va oferi spre vanzare desene umoristice. Vor concerta trupele rock „Morphix”, „The Ancestors” şi „Zenith” din Brăila, vor fi si recitaluri de poezie şi muzică folk cu Romeo Tarhon, Doina Bârcă, Ioana Popa, Bogdan Popa din Bucureşti, Oana Prioteasa din Balş, Smerică Lavinia, Gologan Andreea, Frumosu Anca şi Virgil Andronescu. De la Editura Naţiunea vor fi carti spre vanzare. Regia spectacolului aparţine regizoarei Anca Cismaru, iar prezentator va fi actriţa Wanessa Radu – ambele de la Teatrul „Maria Filotti”.

Virgil Andronescu – a carui stare de sanatate il determina sa fie mult mai apropiat de suferinta altor semeni – a ca mai organizat o lansare de carte proprie sub semnul campaniei umanitare pentru Georgeta cu tema “Georgeta e un om normal. Ajutaţi-o să trăiască normal!”. Intrarea la eveniment este liberă.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 3,446 de alți urmăritori