La Cinema City Braila, filmul romanesc „Mamaia’ cu Stela Popescu


* Brailenii,  galatenii, dar si alti vecini sunt invitati duminica, 21 aprilie 2013, de la ora 17.00 cand va avea loc si o intalnire cu echipa si distributia – in care fac parte actorii Stela Popescu, Valentin Teodosiu

 

MediaPro Distribution prezintă, din 19 aprilie 2013, filmul romanesc „MAMAIA” – o comedie care va putea fi vizionată în premieră în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Europa, Premiera (Ploiești), Orizont Caffe Cinema 3D, Caffe Patria (București), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea) și Cinema Grand Mall (Satu-Mare). afis mamaiaR

Din comunicatul transmis de Madalina Pantucu – PR Executive la MediaPro Distribution – aflam ca „actorii Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Paul Diaconescu şi Mădălina Anea, împreună cu regizorul Jesus Del Cerro şi producătorul Alma Bacula vor semna autografe şi vor acorda interviuri  la avanpremiera de joi, de la Cinema City Cotroceni, începând cu ora 19.00. Apoi, duminică, 21 aprilie, echipa se va întâlni cu publicul şi presa la Cinema City din Constanţa, începând cu ora 11.00, urmând ca de la ora 17.00 să dea startul spectacolului de la Brăila”.

Filmul „Mamaia spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui „afacerist” feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni, colegi şi o doză foarte mare de noroc.

„Cea mai recentă producție MediaPro Pictures, <MAMAIA> este o comedie efervescentă realizată de echipa care a adus publicului filmele de succes <Ho Ho Ho, Ho Ho Ho> 2: O Loterie de familie> și <S-a furat mireasa>. Pentru realizarea acestui proiect, producătorul Alma Bacula s-a bazat din nou pe talentul regizorului Jesus Del Cerro, dar și pe imaginaţia fostului ei coleg de facultate din L.A., scenaristul Collin J. Blair, cel cu care a mai colaborat de curând la filmul <Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie>”, ne confirma Madalina Panduru.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.