Campania braileana ,,Europe Verde”, la final


* Organizator: CIED Braila * Concurenti si beneficiari: elevi si profesori din 38 unittai invatamant din mediul rural si 7 din mediul urban

Ciocile Concursul Europe Verde a ajuns la final cu prezentarile: 38 unitati de invatamant din mediul rural si 7 din mediul urban si-au deschis portile si au primit cu caldura si interes echipa Centrului de Informare Europe Direct (CIED) Braila. „Dar lucrurile nu s-au terminat. Fiti cu ochii pe noi ! Nu de alta dar, urmeaza sa aflam: ce clase vor fi cele mai harnice?; care clasa va colecta cea mai mare cantitate de materiale reciclabile (hartie, carton si peturi)?; din ce unitate de invatamant o sa fie?; Ce clase vor ocupa urmatoarele 2 locuri? O serie de intrebari al caror raspuns il vom afla in luna iunie. Pe 31 mai se incheie perioada destinata colectarii materialelor reciclabile, iar in luna iunie vom cunoaste castigatorii. Pana atunci uram spor la treaba tuturor claselor inscrise in concurs! Iar celor care doresc inca sa se inscrie, le spunem ca termenul limita este 30 aprilie 2013”, precizeaza Adriana Marchidanu – coordonator CIED.

Lista claselor inscrise in competitie poate fi consultata la http://www.infocid.ro/e-direct/2013_2_3072_0.htm.

Multumim unitatilor de invatamant pentru caldura cu care ne-au primit, multumim elevilor si cadrelor didactice pentru timpul acordat, pentru implicarea activa pe parcursul prezentarii. Pentru noi, echipa Centrului de Informare Europe Direct Braila, timpul petrecut cu fiecare uitate de invatamant in parte a fost o experienta minunata. Voi ne-ati facut fiecare zi mai frumoasa! De ce? Pentru ca am descoperit oameni deosebiti si lucruri minunate. Unitatile de invatamant detin adevarate comori: ansambluri artistice, obiecte de arta decorative realizate de elevi, obiecte cu valoare istorica unice si reprezentative zonelor respective, nenumarate diplome si premii de participare in tot felul de competitii, cadre didactice si elevi implicati in proiecte Comenius etc”, subliniaza echipa de competitie si pe aceasta cale. Scoala Fanus Neagu

Campania „Europa Verde”, organizata de Centrul de Informare Europe Direct Braila, se desfasoara la nivel judetean si este sustinuta de parteneri locali importanti: Consiliul Judetean Braila, Inspectoratul Scolar Judetean Braila, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „ECO Dunarea” Braila, Societatea de salubritate „Recorwood Braila”, operatorul licentiat de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice „Ecologic 3R ” Braila, Centrul de Tineret TINKLUB Braila si Asociatia Clubul de turism „Proilavia” Braila.

Fotografii din campania ,,Europa Verde” pot fi vizualizate la https://www.facebook.com/Europe.Direct.Braila?ref=hl pe pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Braila.

Foto – intalniri la Scoala Ciocile in judet, la Scoala „Fanus Neagu” in municipiul Braila

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.