Expozitie pascala la Scoala „Anton Pann” Braila


Sc Anton Pann 1 La Scoala Gimnaziala „Anton Pann” din municipiul Braila – fosta Scoala nr. 9, unde sunt inscrisi multi copiii din familii de tigani (n.aut. Nu ma veti convinge ca numindu-i romi se schimba cu ecva situatia… ) – s-a deschis, cu ocazia Sarbatorii Pascale, o expozitie tematica.

Din ceea ce cunosc, prin propria implicare – raspunzand invitatiilor din partea directoarei Cici Mihaela Bolovan, am descoperit ca acolo unde cineva pune suflet, lucrurile devin altfel. Mai aproape de normal.

Pentru ca era o vreme in care rata abandonului scolar in zona cartierului Lacu Dulce era ingrijoratoare. Acum, macar cineva impinge lucrurile spre  ceea ce ar trebui sa fie: se fac o serie d eproeicte, in care sunt implicati neparat si parintii, astfel incat copiii sa inteleaga mai bine ca a invata chiar are un rost si ca a merge la scoala nu e doar prezenta pentru ca famila sa incaseze alocatia de stat…

Sc Anton Pann 2

Expozitie de Paste a fost realizata de clasele pregatitoare – invatoare  Gina Anton si Nicoleta Bajno.

Scoala „Anton Pann”‘ are si pagina in reteaua de socializare Facebook, asa ca veti gasi si acolo noutati despre copii si prof esori.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.